Even de reviews checken om de ervaringen van anderen te lezen gebeurt steeds vaker. Net als bij het boeken van een vakantie, wil jij graag weten wie je inschakelt om je te helpen bij je ontslag. Dit snappen wij. Daarom kun je onderstaand de ervaringen van een aantal werknemers lezen die bijgestaan zijn door De-Vaststellingsovereenkomst.nl. Heb je zelf een ervaring die je wilt delen? Laat deze dan achter op de pagina reviews.

Ervaringen

's avonds en in het weekend bereikbaar

Ik kan Randy Houwertjes van De-Vaststellingsovereenkomst.nl van harte aanbevelen. Mijn zaak werd in eerste instantie behartigd door een jurist van mijn rechtsbijstandverzekering maar ik had het idee dat deze zich niet echt voor mijn zaak inzette en ik meer een dossiernummer was. Bovendien liet deze jurist mij de communicatie met de werkgever zelf doen, wat niet prettig was.

Ik heb vervolgens Randy ingeschakeld en dat was een zeer goede zet. Randy bekijkt alle stukken zorgvuldig, geeft duidelijk en snel advies, neemt de communicatie richting werkgever op zich en was - indien nodig - zowel 's avonds als in het weekend via WhatsApp bereikbaar. Hij heeft zich voor 200% ingezet en heeft het maximale uit de beëindigingsovereenkomst weten te halen. En dat voor een vaste prijs zodat je exact weet wat de kosten zullen zijn! Kortom, als ik weer in zo’n situatie kom te zitten dan zal ik hem zeker weer inschakelen.

Randy Houwertjes is een betrokken jurist die niet alleen verstand van zaken, regels en wetten heeft. Hij heeft ook oog voor detail en voor jou als mens. Flexibel en laagdrempelig in contact en een prettige persoonlijkheid aan wie je je zaak met 100% vertrouwen kan overlaten. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Randy waarbij hij me echt heeft ontlast en heel wat stress heeft weggenomen. Binnen no time zijn we er op een goede manier uitgekomen met mijn VSO.

Persoonlijke aanpak

Mijn ervaring met: de-vaststellingsovereenkomst.nl …… Randy Houwertjes is een betrokken, open en toegankelijk persoon die zeer nauwkeurig werkt tot in de kleinste details! Hij houdt je dmv mailing goed en duidelijk op de hoogte, schroomt niet om met de tegenpartij in discussie te gaan en haalt er alles uit wat mogelijk is. Voor het plan van aanpak maakt hij een afspraak om een en ander persoonlijk met je door te nemen en toe te lichten.

Door Randy Houwertjes in te schakelen is er voor mij veel stress weggevallen. Alles werd van A tot Z geregeld en hij gaf me het gevoel dat ik uiteindelijk met een gerust hart kon tekenen.

Scherpe blik en heldere bijstand

Je hebt een baan en werkt jarenlang in een organisatie met fijne collega’s. Het werk van de managers is om het bedrijf met zo min mogelijk kosten zo hoog mogelijke opbrengst te laten functioneren. Gevolg is dat de managers regelmatig de werkzaamheden anders willen organiseren. Daar lees je over of het raakt jouw werk. Iets andere werkzaamheden of andere collega’s. Tot de dag komt dat de laatste verandering betekent dat jouw werk over is. Ik heb het zien aankomen en krijg een goede zakelijke regeling. In het Sociaal Plan zijn allerlei onderwerpen vastgelegd.

Eén er van is de beëindigingsovereenkomst. Een formeel document waar de organisatie haar juristen op heeft gezet. Wat weet jij er van? Eigenlijk niks. Wat betekent het allemaal? Regel zus, regel zo. Verwijzingen naar wettelijke artikelen.

Gelukkig kreeg ik de tip om de hulp Randy Houwertjes van De Vaststellingsovereenkomst in te schakelen. Om de zaak goed te kunnen beoordelen wordt allerlei informatie gevraagd, maar die zijn te leveren. Met een scherpe blik op de beëindigingsovereenkomst wordt het tot op de punt komma bestudeerd. In een fijn gesprek wordt dan jouw situatie en de aanpak besproken.
Helder worden de belangrijke zaken aangeduid en kun je met een gerust hart besluiten nemen. Indien een bekende, familielid of kennis mij benadert met een zelfde soort vraag, dan zal ik op zeker aanraden om voor advies en begeleiding de hulp van Randy Houwertjes in te schakelen.

maximaal haalbare resultaat

Op het moment dat je te horen krijgt dat je boventallig bent lijkt het of de grond onder je voeten wegzakt. Je wordt naar huis gestuurd met een sociaal plan en een beëindigingscontract, en wordt verzocht zo spoedig mogelijk te tekenen.

Gelukkig heb ik de hulp van De-Vastellingsovereenkomst.nl ingeschakeld. Met een nuchtere blik herzien zij alle documenten en wordt het aangereikte voorstel van de werkgever tot op de letter bestudeert. Ze helpen met het begrijpen van jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Complexe juridische taal wordt vertaalt in simpel begrijpelijk Nederlands, waarna beslissingen nemen gemakkelijker wordt.

Doordat de communicatie met de werkgever en diens juristen volledig werd overgenomen door mr. Houwertjes had ik geen omkijken meer naar het afhandelen van de administratieve procedures.

Samengevat heb ik het maximaal haalbare resultaat uit mijn ontslag weten te halen door het advies en begeleiding van mr. Houwertjes.

Overtuigd? Meld jouw vaststellingsovereenkomst direct aan!

Binnen 24 uur na jouw aanmelding heb jij contact met één van onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen.