De-Vaststellingsovereenkomst.nl bestaat uit een deskundig en ervaren team van ontslagrecht specialisten. Deze arbeidsrecht juristen hebben ruime ervaring met ontslag en in het bijzonder met het beoordelen van en onderhandelen over vaststellingsovereenkomsten.

De-Vaststellingsovereenkomst.nl ontzorgt en begeleidt zowel werknemer als werkgever bij een ontslag met wederzijds goedvinden.

mr. Randy Houwertjes

mr. Randy Houwertjes is de eigenaar van De-Vaststellingsovereenkomst.nl. Hij heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. Na zijn bachelor rechtsgeleerdheid heeft hij twee masterstudies gevolgd. Hij heeft de Master Arbeidsrecht en de Master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk met succes afgerond.

 

Na zijn studies heeft hij veel werknemers en werkgevers bijgestaan met vragen over ontslagrecht. Randy heeft al vele onderhandelingstrajecten over beëindiging van de arbeidsovereenkomst met een vaststellingsovereenkomst met succes afgerond. Hij schrijft regelmatig blogs over ontslag. Deze zijn hier te lezen. Randy is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). De VvA organiseert regelmatig bijeenkomsten voor arbeidsrechtspecialisten. Daarnaast gaat Randy regelmatig naar bijeenkomsten gericht op de actualiteiten van het ontslagrecht, georganiseerd door het Hugo Sinzheimer Instituut en de Universiteit van Amsterdam. Benieuwd naar de ervaringen van cliënten met Randy, bekijk dan de pagina ervaringen.