Even de reviews checken om de ervaringen van anderen te lezen gebeurt steeds vaker. Net als bij het boeken van een vakantie, wil jij graag weten wie je inschakelt om je te helpen bij je ontslag. Dit snappen wij. Daarom kun je onderstaand de ervaringen van een aantal werknemers lezen die bijgestaan zijn door De-Vaststellingsovereenkomst.nl. Heb je zelf een ervaring die je wilt delen? Laat deze dan achter op de pagina reviews.

Ervaringen

Zeer kundig en betrokken

Met grote tevredenheid kijk ik terug op de behandeling van mijn VSO door Randy Houwertjes. Hij is een zéér kundige en betrokken jurist met oog voor detail. Niet alleen heeft hij veel kennis in huis maar ook heeft hij snel een goed gevoel van wat er speelt en heeft als doel voor jou het beste uit de VSO te halen zonder aan jouw gevoel en wensen voorbij te gaan. De intake en beoordeling van de VSO vinden snel plaats. Randy neemt alle tijd om vragen te beantwoorden, zaken uit te leggen en te bespreken. Daarnaast denkt hij graag met je mee, geeft bruikbare tips en goede adviezen. De tarieven zijn vast en duidelijk vermeld waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zijn bereikbaarheid is erg goed, zelfs buiten kantooruren staat hij voor je klaar wat heel fijn is als je zelf nog gebonden bent aan werktijden of als er in de avonden/weekenden vragen ontstaan. Randy heeft een persoonlijke aanpak, is heel toegankelijk en de communicatie is open, helder, professioneel en vriendelijk. Binnen no-time kon ik Randy volledig vertrouwen met mijn dossier en heb ik hierdoor het gevoel van stress en zorgen kunnen loslaten. Ook het contact met de werkgever heb ik aan hem overgelaten wat een goede beslissing bleek te zijn. Omdat je dichter bij jouw werkgever staat kan het vrij lastig zijn of vervelend aanvoelen om te communiceren met de werkgever omtrent de VSO of daarin te onderhandelen. Binnen een korte periode heb ik met een goed gevoel de door Randy verbeterde overeenkomst bij de werkgever kunnen ondertekenen. Ook de nazorg is prettig en bevestigd nog eens dat je niet maar een nummer bent zoals dit vaak bij grote organisaties wel het geval is. Ik kan DeVaststellingsovereenkomst.nl van harte aanbevelen!

's avonds en in het weekend bereikbaar

Ik kan Randy Houwertjes van De-Vaststellingsovereenkomst.nl van harte aanbevelen. Mijn zaak werd in eerste instantie behartigd door een jurist van mijn rechtsbijstandverzekering maar ik had het idee dat deze zich niet echt voor mijn zaak inzette en ik meer een dossiernummer was. Bovendien liet deze jurist mij de communicatie met de werkgever zelf doen, wat niet prettig was.

Ik heb vervolgens Randy ingeschakeld en dat was een zeer goede zet. Randy bekijkt alle stukken zorgvuldig, geeft duidelijk en snel advies, neemt de communicatie richting werkgever op zich en was - indien nodig - zowel 's avonds als in het weekend via WhatsApp bereikbaar. Hij heeft zich voor 200% ingezet en heeft het maximale uit de beëindigingsovereenkomst weten te halen. En dat voor een vaste prijs zodat je exact weet wat de kosten zullen zijn! Kortom, als ik weer in zo’n situatie kom te zitten dan zal ik hem zeker weer inschakelen.

Top geregeld

Ontslag, een beëindigingsovereenkomst en een sociaal plan: dingen waar je in je leven hopelijk maar eenmaal mee te maken krijgt, zegt Randy. En die ene keer wil je het dan ook goed geregeld hebben.

Randy neemt vanaf dag 1 alle zorg uit handen. Hij is zakelijk, maar verliest ook de menselijke kant niet uit het oog.

Hij zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken, neemt de communicatie tussen jou en je werkgever direct over en denkt aan alle details. Zijn werkdag eindigt niet om 17 uur en al je vragen worden direct beantwoord.

Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking en wil Randy absoluut aanbevelen.

Randy Houwertjes is een betrokken jurist die niet alleen verstand van zaken, regels en wetten heeft. Hij heeft ook oog voor detail en voor jou als mens. Flexibel en laagdrempelig in contact en een prettige persoonlijkheid aan wie je je zaak met 100% vertrouwen kan overlaten. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Randy waarbij hij me echt heeft ontlast en heel wat stress heeft weggenomen. Binnen no time zijn we er op een goede manier uitgekomen met mijn VSO.

Persoonlijke aanpak

Mijn ervaring met: de-vaststellingsovereenkomst.nl …… Randy Houwertjes is een betrokken, open en toegankelijk persoon die zeer nauwkeurig werkt tot in de kleinste details! Hij houdt je dmv mailing goed en duidelijk op de hoogte, schroomt niet om met de tegenpartij in discussie te gaan en haalt er alles uit wat mogelijk is. Voor het plan van aanpak maakt hij een afspraak om een en ander persoonlijk met je door te nemen en toe te lichten.

Door Randy Houwertjes in te schakelen is er voor mij veel stress weggevallen. Alles werd van A tot Z geregeld en hij gaf me het gevoel dat ik uiteindelijk met een gerust hart kon tekenen.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Overtuigd? Meld jouw vaststellingsovereenkomst direct aan!

Binnen 24 uur na jouw aanmelding heb jij contact met één van onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen.


Je kunt alvast de volgende documenten uploaden: