Onze gespecialiseerde juristen werken voor vaste tarieven. Zo weet je waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig in deze onzekere tijd. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw vaststellingsovereenkomst aanmelden. Wij doen de rest!

Beoordelen vaststellingsovereenkomst

Wij beoordelen jouw vaststellingsovereenkomst op alle denkbare punten. Zo toetsen wij bijvoorbeeld of het recht op ww gewaarborgd wordt, hoe er met jouw verlofsaldo omgegaan wordt en of er nog punten in de vaststellingsovereenkomst ontbreken. Wij voeren deze beoordeling uit voor € 347 inclusief btw. Lees hier meer info over deze dienst.

Onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Onze gespecialiseerde juristen kunnen uiteraard ook onderhandelen over een beter voorstel. De punten die wij met jou besproken hebben, leggen we voor aan de werkgever. Uiteraard nemen we de juridische kosten ook mee in de onderhandelingen. Voor de onderhandelingen rekenen wij € 547 inclusief btw. Meer weten over deze service? Lees dan hier verder.

Beoordelen en onderhandelen vaststellingsovereenkomst

In het totaalpakket zijn bovenstaande twee diensten inbegrepen. Binnen dit all-inclusive pakket nemen wij jou alle zorgen over de vaststellingsovereenkomst uit handen. Wij beoordelen de overeenkomst eerst om vervolgens de onderhandelingen te voeren met de werkgever. Het totaalpakket kost éénmalig € 847. Dat betekent een  korting van € 47 korting )

Twijfel je nog? Lees gerust een aantal ervaringen andere werknemers.

Tip: werkgevers betalen vrijwel altijd de juridische kosten van de werknemer. Daarmee zijn onze adviezen voor jou gratis!

Tarieven voor Werkgever

  • Beoordelen ontslagmogelijkheden € 447
  • Onderhandelen vaststellingsovereenkomst € 847
  • Totaalpakket beoordelen en onderhandelen vaststellingsovereenkomst € 1247

Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Uurtarief

Indien maatwerk wordt geleverd bedraagt het uurtarief van € 125. Dit bedrag is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven.

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.