200 werknemers boventallig bij CACEIS Bank

boventallig CACEIS

200 werknemers boventallig bij CACEIS Bank

Als gevolg van een reorganisatie zijn ongeveer 200 werknemers van CACEIS Bank (voorheen Kas Bank) boventallig geworden. Daarover heeft de Ondernemingsraad van CACEIS Bank positief geadviseerd. Die werknemers zitten nu in een onzekere situatie.

Ontslagrecht specialist mr. Randy Houwertjes bied aan die werknemers de helpende hand. Voor werknemers van CACEIS Bank is die hulp geheel gratis. CACEIS Bank vergoedt namelijk de juridische kosten. Op deze pagina lees je alles wat je hierover wil weten.

Een kleine fout kost al snel veel geld

Zorg dat je je vaststellingsovereenkomst van CACEIS Bank laat controleren. Een kleine fout kost je al snel duizenden Euro’s. Dit schrijf ik niet om mijn hulp te verkopen. Dat is namelijk niet nodig omdat mijn hulp voor jou gratis is. Ik schrijf het omdat ik jou met mijn (gratis) hulp kan beschermen tegen dat soort fouten. Denk jij dat alles goed geregeld is omdat de vakbonden er bij betrokken zijn geweest? Mijn ervaring is dat er evengoed fouten gemaakt worden en er dus een beter voorstel mogelijk is.

Melding boventalligheid

Werknemers hebben van CACEIS Bank een e-mail ontvangen waarin staat dat zij boventallig zijn verklaard. Heb jij zo’n e-mail gekregen? Dan staat hierin ook jouw datum van boventalligheid. Verder staat er in dat bericht meer informatie over de herplaatsingsperiode. Die herplaatsingsperiode kent drie fasen. Is er geen passende functie gevonden, dan betekent dit dat je een voorstel krijgt om de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden te beëindigen met een vaststellingsovereenkomst.

Geen herplaatsing, dan een vaststellingsovereenkomst (VSO)

Als er geen herplaatsingsmogelijkheden zijn krijg je een vaststellingsovereenkomst (of beëindigingsovereenkomst). Heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Dan is het verstandig dat je die laat controleren. Dit is erg belangrijk om jouw WW-uitkering veilig te stellen. Daarnaast staat de beëindigingsovereenkomst vol met andere afspraken die zorgvuldig gecontroleerd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de beëindigingsvergoeding, het verlof, de einddatum en nog veel meer.

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Voor werknemers van CACEIS is mijn juridische hulp gratis. CACEIS Bank betaalt namelijk de juridische kosten, dus mijn hulp kost jou helemaal niets! Gratis dus. Ik controleer jouw beëindigingsovereenkomst op meer dan 25 punten. Daarbij kijk ik of jouw ontslag wel klopt. Verder controleer ik natuurlijk of de vaststellingsovereenkomst WW-proof is en of je ontslagvergoeding omhoog kan. Uiteraard check ik ook of alle punten uit het Sociaal Plan zijn opgenomen. Dat is erg belangrijk! Ik zorg ervoor dat jij alles krijgt waar je recht op hebt.

“Randy doet wat hij belooft. Na een grondige check van de VSO communiceert hij helder wat de mankementen zijn, waar kansen en mogelijkheden liggen en stemt hij met zijn cliënt af hoe de procedure verder op te pakken. Randy communiceert helder en neemt de tijd voor je en komt gemaakte afspraken altijd na!”

Transitievergoeding 2021

95% van de vaststellingsovereenkomsten krijg ik verbeterd

95% van de vaststellingsovereenkomsten hebben verbetering nodig. Daar onderhandel ik over. De WW-rechten zijn bijvoorbeeld niet goed opschreven. Of de ontslagvergoeding (of transitievergoeding) is te laag. Ik neem al jouw zorgen uit handen.

“Samengevat heb ik het maximaal haalbare resultaat uit mijn ontslag weten te halen door het advies en begeleiding van mijn jurist Randy Houwertjes.” Don uit Assendelft

Weten wat anderen van mijn advies vonden?

Voordat je mijn advies inschakelt wil je natuurlijk weten wat andere werknemers van mijn hulp vonden. Logisch. Check de reviews op hier. Je kunt ook nog even de Google Reviews raadplegen.

Randy Houwertjes, jouw ervaren specialist

Randy Houwertjes

Ik ben mr. Randy Houwertjes, meester in de rechten met een specialisatie in het arbeidsrecht (ontslagrecht). Ik help al jaren werknemers bij vaststellingsovereenkomsten. Vragen? Bel of stuur mij een WhatsApp op 06-15536231

Krijg vandaag nog mijn gratis hulp

Vul snel onderstaand formulier in en we hebben vandaag nog contact. Je kunt je beëindigingsovereenkomst direct meesturen. Een persoonlijke (fysieke) afspraak behoort tot de mogelijkheden.