Op deze pagina lees je alles over onze populaire dienst beoordelen ontslagvoorstel. We leggen je alles uit over onze beoordeling. Onze specialisten staan klaar voor het beoordelen van jouw ontslagvoorstel.

Snel contact met een jurist

Via de aanmeldpagina kun jij jouw dossier aanmelden. Binnen 24 uur heb jij telefonisch contact met een van onze ervaren juristen. Tijdens dit telefoongesprek maak je kennis met jouw jurist. Hij of zij wil graag jouw verhaal horen. Dat verhaal nemen wij mee in onze dienst beoordelen vaststellingsovereenkomst. We controleren gelijk of we de benodigde documenten hebben.

Check ontslagvoorstel

Na de telefonische kennismaking, gaat jouw jurist aan de slag met de beoordeling van jouw overeenkomst. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken naar:

  1. De transitievergoeding, is deze goed berekend? Is een hogere vergoeding op zijn plaats?;
  2. WW-uitkering, maak jij aanspraak op een WW-uitkering met deze overeenkomst? Of moet er nog iets veranderd/toegevoegd worden?;
  3. Welke punten er verbeterd moeten worden.

Als je wilt, kunnen wij alvast aan jouw werkgever laten weten dat wij de zaak in behandeling hebben genomen en snel contact op zullen nemen met een inhoudelijke reactie. Dit zorgt vaak voor rust bij zowel jou als bij de werkgever.

Verbeterpunten

Na de beoordeling zal een van de juristen telefonisch contact opnemen. In dit gesprek vertelt hij of zij welke verbeterpunten zijn aangetroffen en wordt de strategie besproken. In de praktijk zien wij dat het eerste beëindigingsvoorstel vaak verbeterd kan worden!

Beoordeling ontslagvoorstel

Kosten beoordelen ontslagvoorstel

Een deskundig jurist beoordeelt jouw vaststellingsovereenkomst voor een eenmalig vast bedrag van € 347,-. De werkgever betaalt veelal de kosten, waardoor het advies voor jou gratis is.

Vervolgstappen

Na de beoordeling kan jouw arbeidsrecht specialist voor jou de onderhandelingen met de werkgever voeren.

Direct aanmelden

Meld nu jouw vaststellingsovereenkomst direct aan. Je kunt ook eerst nog even de reviews lezen van andere werknemers die wij hebben bijgestaan.


Je kunt alvast de volgende documenten uploaden: