Jij hebt een vaststellingsovereenkomst gekregen. En daarbij twijfel je of deze wel goed is opgesteld. Of je hebt het idee dat je er meer uit kunt halen. Je doet er altijd goed aan om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren. En dan natuurlijk wel door een specialist. Niet door de boekhouder of de buurman. Ik ben mr. Randy Houwertjes van De-Vaststellingsovereenkomst.nl. Ik ben arbeidsrechtjurist en gespecialiseerd in het controleren en onderhandelen van vaststellingsovereenkomsten. Op deze pagina lees je meer over mij.

Vandaag nog contact met een specialist

Je wil graag snel hulp van een specialist. Waarschijnlijk wil je werkgever namelijk op korte termijn weten of je akkoord gaat. We kunnen vandaag contact hebben. Het enige dat jij hoeft te doen, is onderaan deze pagina je vaststellingsovereenkomst aan te melden. Je kunt natuurlijk ook eerst de telefoon pakken. Net wat je zelf prettig vindt.

Telefonisch contact of een fysieke afspraak

In het eerste gesprek dat we voeren bespreken we rustig jouw situatie. Ik wil graag jouw verhaal horen. Die informatie gebruik ik bij de controle van jouw vaststellingsovereenkomst. We spreken ook af of we het contact telefonisch houden, of dat je liever een fysieke afspraak wil om nader kennis te maken.

Hoe controleer je de vaststellingsovereenkomst dan?

Ik bestudeer de vaststellingsovereenkomst van a tot z. Daarbij controleer ik niet alleen wat er wél in staat, maar ook wat er niet in staat. Zo geef ik bijvoorbeeld antwoord op de vragen:

  1. de transitievergoeding, is deze goed berekend?
  2. is een hogere vergoeding mogelijk?;
  3. maak jij aanspraak op een WW-uitkering met deze overeenkomst?;

Natuurlijk bied ik alle ruimte voor jouw vragen.

Na het controleren van de vaststellingsovereenkomst

Na de controle:

  1. neem ik contact met je op en bespreken we de vaststellingsovereenkomst, zodat je begrijpt wat er staat.
  2. geef ik aan welke verbeterpunten er zijn en wat de kansen zijn op een beter voorstel. In 95% van de vaststellingsovereenkomsten waarover ik heb onderhandeld, heb ik een beter voorstel bereikt.
  3. we bespreken de vervolgstappen. Neem ik het contact over met je werkgever? Of Houd je zelf contact?
Beoordeling ontslagvoorstel

Kosten controleren vaststellingsovereenkomst

Voor de controle van jouw vaststellingsovereenkomst reken ik een vast bedrag van €347,-. Vrijwel altijd betaalt de werkgever de kosten van de beoordeling. Is daarover nu nog niks afgesproken in de vaststellingsovereenkomst? Dan kan ik daarover onderhandelen met je werkgever. Met lukt bijna altijd om de kosten door de werkgever te laten betalen. Daarmee is mijn advies voor jou gratis.

Meld je vaststellingsovereenkomst nu aan

Meld nu jouw vaststellingsovereenkomst direct aan. Je kunt ook eerst nog even de reviews lezen.


    Je kunt alvast de volgende documenten uploaden: