Ontslag vanwege corona-crisis? Gratis check!

Steeds meer werknemers krijgen ontslag vanwege de corona-crisis. Om die werknemers te helpen, bied ik een gratis check van hun vaststellingsovereenkomst aan. Lees snel verder.

Bedrijfseconomische omstandigheden vanwege corona

Veel werkgevers hebben last van slechte bedrijfseconomische omstandigheden. Dit komt doordat werkgevers de omzet bijvoorbeeld (sterk) zien dalen door de gevolgen van de coronacrisis. Daarbij speelt ook mee dat de NOW-regeling is versoepeld. Hierdoor krijgen werknemers te maken met ontslag.

Ontslag vanwege corona

Voor ontslag vanwege corona (bedrijfseconomische omstandigheden) heeft de werkgever twee opties. De eerste is om een ontslagvergunning aan te vragen bij het UWV. De meest voorkomende optie is de vaststellingsovereenkomst, ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd. Meer over wat een vaststellingsovereenkomst is lees je hier.

Gratis check vaststellingsovereenkomst

De vaststellingsovereenkomst geeft snel duidelijkheid aan werkgever en werknemer. Als de overeenkomst goed is opgesteld, kun je hiermee een WW-uitkering aanvragen. Daarvoor is het wel belangrijk dat je deze laat controleren. Ontslagspecialist Randy Houwertjes doet een gratis check van de vaststellingsovereenkomst op meer dan 25 punten.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden. (Jeroen, projectmanager)

Er is meestal een beter voorstel mogelijk

Ik krijg veel energie van het uitonderhandelen van de best mogelijke vaststellingsovereenkomst door het geven van toegankelijk ontslagrecht advies. Daarbij ben ik pas tevreden als jij dat bent. Net dat stapje extra van mij, kan het ontslag voor jou draaglijker maken. En natuurlijk zorg ik ervoor dat je ermee naar het UWV kunt voor een WW-uitkering.

Regel nu die gratis check

Randy Houwertjes

Heb jij een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Wacht dan geen seconde. Randy Houwertjes, arbeidsrechtspecialist staat klaar voor een gratis check op meer dan 25 punten. Bel direct 06-15536231 of stuur een WhatsApp bericht!

Lezen wat anderen schreven over mijn hulp? Check dan de reviews!

    Staat er in jouw vaststellingsovereenkomst een vergoeding van juridische kosten? Dan breng ik die bij de werkgever in rekening. Krijg je geen vergoeding? Dan is de check voor jou volledig gratis. Omdat ik geloof dat alle vaststellingsovereenkomsten gecontroleerd moeten worden door een specialist!