Ben je boventallig verklaard door de Rabobank? Of heb je al een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Het is belangrijk dat je je nu laat adviseren. Ons advies is voor jou kosteloos, gratis dus! Lees snel verder.

Reorganisatie Rabobank

De Rabobank is al in 2016 begonnen met een grote reorganisatie en deze is voorlopig niet afgerond. Er zijn al vele werknemers ontslagen via een vaststellingsovereenkomst. Wij hebben al een aantal van jouw ex-collega’s bijgestaan!

Samengevat heb ik het maximaal haalbare resultaat uit mijn ontslag weten te halen door het advies en begeleiding van mijn jurist van De-Vaststellingsovereenkomst.nl.” Don uit Assendelft

Gedwongen ontslagen Rabobank

Er zullen ongetwijfeld gedwongen ontslagen gaan vallen bij Rabobank. Dit heeft onder andere te maken met het sterk dalende aantal filialen van de bank.

Actieve mobiliteit

Veel werknemers van de Rabobank werken op een afdeling of in een functie waar sprake zal zijn van ingrijpende veranderingen. Deze werknemers werken bijvoorbeeld op de klantenservice. Zij komen in een fase van actieve mobiliteit, welke 3 maanden tot 2 jaar duurt. Veel van deze werknemers worden daarna boventallig verklaard.

Boventallig verklaard Rabobank

Is jouw functie vervallen of verplaatst? Dan heb je van jouw manager te horen gekregen dat je boventallig bent verklaard. Dit noemt de Rabobank een aanzegging van boventalligheid. Je ontvangt dan spoedig een vaststellingsovereenkomst.

Vaststellingsovereenkomst Rabobank

Heb je een vaststellingsovereenkomst – ook wel beëindigingsovereenkomst – ontvangen van de Rabobank? Wacht dan niet en laat ons jou adviseren. Neem direct contact met ons op. Bel of stuur een whatsappbericht naar 0615536231 of mail naar rabobank@de-vaststellingsovereenkomst.nl. Ons advies is voor jou gratis!

Kosteloos uitgebreid en persoonlijk advies

In het Sociaal Plan Rabobank CAO 2017 – 2020 staat een vergoeding opgenomen voor juridisch advies. Daardoor is juridische hulp van De-Vaststellingsovereenkomst voor jou kosteloos. Rabobank betaalt namelijk het vaste bedrag. Wij beoordelen of jouw ontslag rechtmatig is. Daarnaast beoordelen wij of jouw vaststellingsovereenkomst WW-proof is. Verder nemen wij de onderhandelingen van jou over zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken. Als je een face-to-face gesprek fijn vindt dan is dat zeker mogelijk.

Reviews

Voordat je ons advies inschakelt wil je natuurlijk eerst even kijken wat andere werknemers van De Vaststellingsovereenkomst vinden. Logisch. Check de reviews op hier. Je kunt ook nog even de Google Reviews raadplegen.

Advies binnen 24 uur

Reviews gelezen? Meld dan nu jouw vaststellingsovereenkomst direct aan en je hebt binnen 24 uur contact met jouw eigen jurist.