Door een reorganisatie bij Apollo Vredestein gaan 528 banen verloren. Behoor jij tot die groep? Dan krijg je binnenkort een vaststellingsovereenkomst. Je leest dit in de brief die je krijgt. Daarin staat ook dat je boventallig bent.

Boventallig Apollo Vredestein

Wat betekent het om boventallig te zijn? Boventallig betekent dat je functie komt te vervallen, bijvoorbeeld door een reorganisatie. Meestal heeft dit te maken met economische omstandigheden. Als dit aantoonbaar is, ligt ontslag voor de hand.

Ontslag Apollo Vredestein

Het ontslag kan via twee manieren verlopen. Meestal wordt bij een reorganisatie een vaststellingsovereenkomst aangeboden om het ontslag te regelen. In die vaststellingsovereenkomst worden onder andere afspraken gemaakt over de ontslagvergoeding, vakantiedagen en de einddatum. Het is erg belangrijk dat je deze vaststellingsovereenkomst laat controleren.

Vaststellingsovereenkomst ontvangen?

Heb je een vaststellingsovereenkomst – ook wel beëindigingsovereenkomst – ontvangen van Apollo Vredestein? Wacht dan niet en laat ons jou adviseren. Neem direct contact met ons op. Bel of stuur een Whatsappbericht naar 0615536231 of mail naar vredestein@de-vaststellingsovereenkomst.nl.

Kosten uitgebreid en persoonlijk advies

Door de reorganisatie bij Apollo Vredestein heb jij behoefte aan juridisch advies. Apollo Vredestein neemt bijna altijd een vergoeding voor juridische kosten op in de vaststellingsovereenkomst. In dat geval is onze hulp voor jou gratis. Wij controleren of jouw ontslag rechtmatig is. Daarnaast beoordelen wij of jouw vaststellingsovereenkomst WW-proof is. Verder nemen wij de onderhandelingen van jou over zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken. Als je een face-to-face gesprek fijn vindt dan is dat zeker mogelijk.

Reviews

Voordat je ons advies inschakelt wil je natuurlijk eerst even kijken wat andere werknemers van ons vinden. Logisch. Check de reviews hier. Je kunt ook nog even de Google Reviews raadplegen.

Binnen 24 uur advies

Reviews gelezen? Meld dan nu jouw vaststellingsovereenkomst direct aan en je hebt binnen 24 uur contact met jouw eigen jurist. Mail jouw vaststellingsovereenkomst direct naar vredestein@de-vaststellingsovereenkomst.nl of gebruik onderstaand formulier.