KLM stelt de vrijwillige vertrekregeling per 1 juni 2020 open voor al haar personeel. Dat betekent dat iedere medewerk(st)er van KLM van deze vrijwillige vertrekregeling gebruik mag maken. Wat dit betekent, lees je op deze pagina.

Wat betekent de vrijwillige vertrekregeling KLM voor jou?

De vrijwillige vertrekregeling houdt in dat werknemers van KLM vrijwillige kunnen vertrekken mét een ontslagvergoeding. Als je hiervan gebruik wilt maken, ontvang je van KLM een vaststellingsovereenkomst.

Waarom heeft KLM een vrijwillige vertrekregeling?

KLM heeft een vrijwillige vertrekregeling opgesteld voor medewerkers die al van plan waren om afscheid te nemen van KLM. KLM hoopt hiermee gedwongen ontslagen te voorkomen. Op dit moment verkeert KLM in zwaar financieel weer als gevolg van het corona-virus.

Vaststellingsovereenkomst KLM

Als je bij KLM aangeeft dat je gebruik wilt maken van de vrijwillige vertrekregeling bij KLM, dan ontvang je een vaststellingsovereenkomst. Een vaststellingsovereenkomst wordt ook wel een beëindigingsovereenkomst genoemd. In deze vaststellingsovereenkomst worden belangrijke afspraken gemaakt over het einde van jouw dienstverband. Alleen wanneer de vaststellingsovereenkomst aan alle vereisten voldoet, maak je aanspraak op een WW-uitkering.

Controleren vaststellingsovereenkomst KLM

We adviseren je om jouw vaststellingsovereenkomst te laten controleren. Als de vaststellingsovereenkomst namelijk achteraf niet correct blijkt, kan dit grote gevolgen hebben voor jouw inkomen. Daarnaast is het belangrijk dat alle punten erin staan die er in moeten staan. Wij zijn gespecialiseerd in het controleren van vaststellingsovereenkomsten.

Samengevat heb ik het maximaal haalbare resultaat uit mijn ontslag weten te halen door het advies en begeleiding van mijn jurist van De-Vaststellingsovereenkomst.nl.” Don uit Assendelft

Gratis uitgebreid en persoonlijk advies

In veel gevallen vergoedt de werkgever jouw kosten voor juridisch advies. Daardoor is juridische hulp van De-Vaststellingsovereenkomst voor jou kosteloos. Wij beoordelen of jouw ontslag rechtmatig is. Daarnaast beoordelen wij of jouw vaststellingsovereenkomst WW-proof is. Verder nemen wij de onderhandelingen van jou over zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken. Als je een face-to-face gesprek fijn vindt dan is dat uiteraard mogelijk. Dat is het persoonlijke advies waar je mee geholpen wordt!

Reviews

Voordat je ons advies inschakelt wil je natuurlijk eerst even kijken wat andere werknemers van De Vaststellingsovereenkomst vinden. Logisch. Check de reviews op hier. Je kunt ook nog even de Google Reviews raadplegen.

Advies binnen 24 uur

Reviews gelezen? Meld dan nu jouw vaststellingsovereenkomst direct aan en je hebt binnen 24 uur contact met jouw eigen jurist.