De-Vaststellingsovereenkomst.nl is gespecialiseerd in vaststellingsovereenkomsten, ook wel beëindigingsovereenkomsten. Sinds 2017 werken bij ons ontslagrecht juristen dagelijks aan het beste resultaat. Wij hebben veel ervaring met onderhandelen over ontslag. Op deze pagina lees je wat onze missie is, wat ons uniek maakt en wie wij zijn.

Missie

Ontslag gebeurt je hopelijk maar één keer. De-Vaststellingsovereenkomst.nl begrijpt dit en neemt alle zorg uit jouw handen. Onze onstlagrecht juristen controleren en onderhandelen voor jou de beste vaststellingsovereenkomst. Dat doen wij door deskundig en persoonlijk advies, in begrijpelijke taal. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Kortom, onze missie is om de beste vaststellingsovereenkomst te onderhandelen, op een persoonlijke manier, zodat jij met een gerust en maximaal tevreden gevoel de overeenkomst kunt ondertekenen.

Wat maakt ons uniek?

Wij zijn uniek in onze persoonlijke aanpak en bereikbaarheid. Je kunt bij ons langskomen met jouw dossier. Onze specialisten zijn geïnteresseerd in jouw verhaal. Dat verhaal nemen wij mee in de behandeling van jouw ontslag. Je kunt ons ’s avonds en in het weekend bereiken. Dat is prettig, want dan werk je niet.

Is dit dan zo uniek? Ja. Bij andere aanbieders ben je wellicht wat goedkoper uit. Daar staat tegenover dat je jouw zaak aanmeldt. Vervolgens krijg je een nummer. Binnen twee weken heb je contact. Bij ons heb je binnen 24 uur contact. Contact van die aanbieders verloopt meestal per e-mail of telefonisch. Bij ons mag je langskomen. Sterker nog, dat willen wij graag. Verder zijn zij vaak alleen bereikbaar tussen kantoortijden. Wij zijn juist ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Wie zijn onze ontslagrecht juristen?

mr. Randy Houwertjes

Randy HouwertjesRandy is de eigenaar van De-Vaststellingsovereenkomst.nl. Hij heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn bachelor rechtsgeleerdheid heeft hij twee masters gevolgd. Hij heeft de Master Arbeidsrecht en de Master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk met succes afgerond.

Randy heeft veel werknemers en werkgevers bijgestaan met vragen over het ontslagrecht. Daarin heeft hij veel ervaring opgedaan met onderhandelingstrajecten. Hij heeft mooie resultaten behaald waarmee werknemers heel tevreden zijn. Het beste resultaat behalen, daar krijgt hij energie van. Hij schrijft regelmatig blogs over ontslag.

Randy is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). De VvA organiseert regelmatig bijeenkomsten voor arbeidsrechtspecialisten. Daarnaast gaat Randy regelmatig naar bijeenkomsten gericht op de actualiteiten van het ontslagrecht, georganiseerd door het Hugo Sinzheimer Instituut en de Universiteit van Amsterdam. Benieuwd naar de ervaringen van cliënten met Randy, lees dan snel de ervaringen.

Direct contact met Randy? Je kunt hem bereiken via 06-15536231 of randy@de-vaststellingsovereenkomst.nl.