Even de reviews checken om de ervaringen van anderen te lezen gebeurt steeds vaker. Net als bij het boeken van een vakantie, wil jij graag weten wie je inschakelt om je te helpen bij je ontslag. Dit snappen wij. Daarom kun je onderstaand de ervaringen van een aantal werknemers lezen die bijgestaan zijn door De-Vaststellingsovereenkomst.nl. Heb je zelf een ervaring die je wilt delen? Laat deze dan achter op de pagina reviews.

Ervaringen

by Thom (Reeuwijk) on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Top geholpen

Uitstekend geholpen bij het opstellen/regelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Ten eerste was de snelle reactie erg behulpzaam, moest op korte termijn vaststellingsovereenkomst overeenkomen en daarbij was het erg handig dat Randy gelijk s'avonds even belde om het een en ander te bespreken. Daarnaast was hij ook altijd bereikbaar of belde hij op korte termijn terug. Ook contact over whatsapp was fijn om snel even te schakelen. Het allerbelangrijkste was natuurlijk de aanpassingen die op de vaststellingsovereenkomst aangepast moesten worden die Randy doorgevoerd heeft. Hierdoor was het eindresultaat een stuk beter. Je voelt je uiteindelijk een stuk zekerder over de vaststellingsovereenkomst en je weet dat het goed is en dat is heel wat waard.

by Paulien (Nootdorp) on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Prettig contact met goed resultaat

Na 45 jaar werken krijg je dan een VSO aangeboden.
Dan moet je op zoek naar een jurist.
Na een aantal juristen telefonisch te hebben benaderd viel mijn keus op Randy Houwertjes.
Randy gaf mij in dat eerste gesprek al zo veel informatie dat ik er direct een goed gevoel over had.
Ik heb alles aan Randy overgedragen, ook het onderhandelen met mijn werkgever.
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Randy mij heeft geïnformeerd en geadviseerd vanaf het begin tot het eind van mijn VSO onderhandeling.

Inhoudelijk is Randy erg sterk, realistisch en absoluut grondig te werk gegaan, wat tot een goed eindresultaat heeft geleid.

Het contact heb ik als zeer prettig ervaren, een heel fijne manier van communiceren.
Randy houdt je goed op de hoogte, zelfs in de avond of in het weekend. (wordt door Randy gevraagd of je daar zelf geen bezwaar tegen hebt).
Ook ik kan en zal Randy Houwertjes van de DeVastellingovereenkomst.nl zeker aanbevelen!

by Natasja (Nieuwegein) on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Zeer kundig en betrokken

Met grote tevredenheid kijk ik terug op de behandeling van mijn VSO door Randy Houwertjes. Hij is een zéér kundige en betrokken jurist met oog voor detail. Niet alleen heeft hij veel kennis in huis maar ook heeft hij snel een goed gevoel van wat er speelt en heeft als doel voor jou het beste uit de VSO te halen zonder aan jouw gevoel en wensen voorbij te gaan. De intake en beoordeling van de VSO vinden snel plaats. Randy neemt alle tijd om vragen te beantwoorden, zaken uit te leggen en te bespreken. Daarnaast denkt hij graag met je mee, geeft bruikbare tips en goede adviezen. De tarieven zijn vast en duidelijk vermeld waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zijn bereikbaarheid is erg goed, zelfs buiten kantooruren staat hij voor je klaar wat heel fijn is als je zelf nog gebonden bent aan werktijden of als er in de avonden/weekenden vragen ontstaan. Randy heeft een persoonlijke aanpak, is heel toegankelijk en de communicatie is open, helder, professioneel en vriendelijk. Binnen no-time kon ik Randy volledig vertrouwen met mijn dossier en heb ik hierdoor het gevoel van stress en zorgen kunnen loslaten. Ook het contact met de werkgever heb ik aan hem overgelaten wat een goede beslissing bleek te zijn. Omdat je dichter bij jouw werkgever staat kan het vrij lastig zijn of vervelend aanvoelen om te communiceren met de werkgever omtrent de VSO of daarin te onderhandelen. Binnen een korte periode heb ik met een goed gevoel de door Randy verbeterde overeenkomst bij de werkgever kunnen ondertekenen. Ook de nazorg is prettig en bevestigd nog eens dat je niet maar een nummer bent zoals dit vaak bij grote organisaties wel het geval is. Ik kan DeVaststellingsovereenkomst.nl van harte aanbevelen!

by Bart (Purmerend) on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
's avonds en in het weekend bereikbaar

Ik kan Randy Houwertjes van De-Vaststellingsovereenkomst.nl van harte aanbevelen. Mijn zaak werd in eerste instantie behartigd door een jurist van mijn rechtsbijstandverzekering maar ik had het idee dat deze zich niet echt voor mijn zaak inzette en ik meer een dossiernummer was. Bovendien liet deze jurist mij de communicatie met de werkgever zelf doen, wat niet prettig was.

Ik heb vervolgens Randy ingeschakeld en dat was een zeer goede zet. Randy bekijkt alle stukken zorgvuldig, geeft duidelijk en snel advies, neemt de communicatie richting werkgever op zich en was - indien nodig - zowel 's avonds als in het weekend via WhatsApp bereikbaar. Hij heeft zich voor 200% ingezet en heeft het maximale uit de beëindigingsovereenkomst weten te halen. En dat voor een vaste prijs zodat je exact weet wat de kosten zullen zijn! Kortom, als ik weer in zo’n situatie kom te zitten dan zal ik hem zeker weer inschakelen.

by Jolanda Piké (Uithoorn) on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Top geregeld

Ontslag, een beëindigingsovereenkomst en een sociaal plan: dingen waar je in je leven hopelijk maar eenmaal mee te maken krijgt, zegt Randy. En die ene keer wil je het dan ook goed geregeld hebben.

Randy neemt vanaf dag 1 alle zorg uit handen. Hij is zakelijk, maar verliest ook de menselijke kant niet uit het oog.

Hij zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken, neemt de communicatie tussen jou en je werkgever direct over en denkt aan alle details. Zijn werkdag eindigt niet om 17 uur en al je vragen worden direct beantwoord.

Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking en wil Randy absoluut aanbevelen.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Overtuigd? Meld jouw vaststellingsovereenkomst direct aan!

Binnen 24 uur na jouw aanmelding heb jij contact met één van onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen.


    Je kunt alvast de volgende documenten uploaden: