Persoonlijk en deskundig advies tegen een scherp tarief? Bij ons ben je aan het juiste adres. In 95% van de gevallen onderhandelen wij een betere vaststellingsovereenkomst!

Tarieven vaststellingsovereenkomst

  • Controleren vaststellingsovereenkomst € 347 incl. btw (meer info)
  • Onderhandelen vaststellingsovereenkomst € 547 incl. btw (meer info)
  • Meest gekozen: Totaalpakket controleren en onderhandelen vaststellingsovereenkomst € 847  tijdelijk voor € 747 incl. btw (meer info)

Tijdelijke corona-korting

De corona-crisis treft veel werknemers. Wij willen graag dat iedere werknemer de beste vaststellingsovereenkomst kan krijgen. Daarom bieden wij het totaalpakket tijdelijk voor € 747,- aan.

Onze diensten bijna altijd gratis

Onze diensten zijn voor jou bijna altijd gratis. Hoe dat komt? Werkgevers betalen vrijwel altijd de juridische kosten van de werknemer. Staat hierover niets in de vaststellingsovereenkomst? Dan nemen wij het mee in de onderhandeling!

Neem nu contact op

Het enige dat jij hoeft te doen is jouw vaststellingsovereenkomst aanmelden. Wij doen de rest! Twijfel je nog? Lees dan snel de ervaringen van werknemers.

Maatwerk

Buiten onze standaard dienstverlening leveren wij ook maatwerk. Hiervoor hanteren wij een vast uurtarief van € 125 inclusief kantoorkosten en btw.

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.