Tarieven vaststellingsovereenkomst

Persoonlijk en deskundig advies over een vaststellingsovereenkomst tegen scherpe tarieven? Bij De-Vaststellingsovereenkomst.nl ben je aan het juiste adres. In 95% van de gevallen onderhandel ik een betere vaststellingsovereenkomst!

tarieven vaststellingsovereenkomst

Gratis check

Het is belangrijk dat je de vaststellingsovereenkomst laat controleren. De eerste check is voor jou als werknemer geheel gratis. De check wordt uitgevoerd door Randy Houwertjes, meester in de rechten en ontslagrecht specialist. Ik controleer jouw overeenkomst op meer dan 25 punten. Hierbij beoordeel ik ook jouw arbeidsovereenkomst, eventuele cao, personeelshandboek en loonstroken. Ook kunnen we een face to face afspraak hebben. 

Bij de gratis check werk ik met twee opties:
1. staat er geen vergoeding voor juridische kosten in jouw vaststellingsovereenkomst, dan breng ik ook niets in rekening. Hiermee is de check voor jou als werknemer altijd 100% gratis.

2. staat er wel een vergoeding voor juridische kosten in jouw vaststellingsovereenkomst? Dan stuur ik de werkgever een factuur voor de check van € 397. Hiermee is de check voor jou als werknemer nog steeds 100% gratis.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden.” – Ronald, februari 2021

Tarieven onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Is er een beter voorstel mogelijk? Dan doe ik de onderhandelingen voor jou. Dat houdt in kort gezegd in dat ik het contact met de werkgever opneem. Ik onderhandel net zo lang totdat er een voorstel ligt waarmee jij tevreden bent. Het onderhandelen kost € 799,- inclusief btw en kantoorkosten. Wil je meer weten over hoe het onderhandelen werkt? Check dan deze pagina.

contact

Gratis onderhandelen

Onze onderhandelingen zijn voor jou bijna altijd gratis. Hoe dat komt? Werkgevers betalen vrijwel altijd de juridische kosten. Staat hierover niets in de vaststellingsovereenkomst? Dan neem ik dit mee in de onderhandeling!

Neem nu contact op

Het enige dat jij hoeft te doen is de gratis check aan te vragen. Ik doe de rest! Twijfel je nog? Lees dan snel de ervaringen van werknemers.

Maatwerk tarieven

Heb je een vraag die niet met een vaststellingsovereenkomst te maken heeft? Dan is lever ik ook maatwerk. Voor maatwerk hanteer ik een vast uurtarief. Dit tarief van € 125 inclusief kantoorkosten en btw.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Randy HouwertjesHeb jij een vaststellingsovereenkomst ontvangen en wil je een beter voorstel? Wacht dan geen seconde. Ik ben Randy Houwertjes, arbeidsrechtspecialist en voer de gratis check uit. Meld je vaststellingsovereenkomst direct aan.