Tarieven vaststellingsovereenkomst

Persoonlijk en deskundig advies over een vaststellingsovereenkomst tegen scherpe tarieven? Bij De-Vaststellingsovereenkomst.nl ben je aan het juiste adres. In 95% van de gevallen onderhandel ik een betere vaststellingsovereenkomst!

tarieven vaststellingsovereenkomst

Gratis check

Het is belangrijk dat je de vaststellingsovereenkomst laat controleren. De eerste check is gratis. Daarbij wordt jouw vaststellingsovereenkomst door een ontslagrecht specialist op meer dan 25 punten gecontroleerd. Lees alles over de gratis check op deze pagina.

Tarieven onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Is er een beter voorstel mogelijk? Dan doe ik de onderhandelingen voor jou. Dat houdt in kort gezegd in dat ik het contact met de werkgever opneem. Ik onderhandel net zo lang totdat er een voorstel ligt waarmee jij tevreden bent. Het onderhandelen kost € 799,- inclusief btw en kantoorkosten. Wil je meer weten over hoe het onderhandelen werkt? Check dan deze pagina.

contact

Gratis onderhandelen

Onze onderhandelingen zijn voor jou bijna altijd gratis. Hoe dat komt? Werkgevers betalen vrijwel altijd de juridische kosten. Staat hierover niets in de vaststellingsovereenkomst? Dan nemen wij het mee in de onderhandeling!

Neem nu contact op

Het enige dat jij hoeft te doen is de gratis check aan te vragen. Ik doe de rest! Twijfel je nog? Lees dan snel de ervaringen van werknemers.

Maatwerk tarieven anders dan vaststellingsovereenkomst

Heb je een vraag die niet met een vaststellingsovereenkomst te maken heeft? Dan is lever ik ook maatwerk. Voor maatwerk hanteer ik een vast uurtarief. Dit tarief van € 125 inclusief kantoorkosten en btw.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Randy HouwertjesHeb jij een vaststellingsovereenkomst ontvangen en wil je een beter voorstel? Wacht dan geen seconde. Randy Houwertjes, arbeidsrechtspecialist voert de gratis check uit. Bel direct 06-15536231 of stuur een WhatsApp bericht! Je kunt je zaak ook direct aanmelden.