Meteen naar de inhoud
Home » Over ons » Kosten vaststellingsovereenkomst in 2023

Kosten vaststellingsovereenkomst in 2023

Kosten vaststellingsovereenkomst in 2023

Als je een vaststellingsovereenkomst krijgt dan wil je daar een specialist naar laten kijken. Je wil graag weten wat nu de kosten zijn voor juridische hulp. Ik werk volgens een uniek concept. De controle van jouw ontslagvoorstel doe ik voor jou altijd gratis. Dat doe ik, omdat ik vind dat ieder ontslag goed geregeld moet worden.

Is er meer mogelijk? Of wil je gewoon dat iemand het voor jou op een goede manier regelt? Dan kan kan ik voor jou onderhandelen voor een vast tarief van EUR 799,- exclusief btw.

TIP: Wist je dat de werkgever vrijwel altijd de volledige kosten betaalt? Zo kost mijn deskundige hulp jou helemaal niets.

tarieven vaststellingsovereenkomst

Kosten controleren vaststellingsovereenkomst

Het is belangrijk dat je de vaststellingsovereenkomst laat controleren. De eerste check is voor jou als werknemer gratis. De check wordt uitgevoerd door Randy Houwertjes, meester in de rechten en ontslagrecht specialist. Ik check niet alleen jouw vaststellingsovereenkomst, maar ook je arbeidsovereenkomst, eventuele cao, personeelshandboek en loonstroken. Ook kunnen we een face-to-face afspraak maken.

Bij de gratis check zijn er twee scenario’s:

  1. Er staat geen vergoeding voor juridische hulp in jouw vaststellingsovereenkomst: dan breng ik ook niets in rekening. Hiermee is de check voor jou als werknemer altijd 100% gratis.
  2. Er staat wel een vergoeding voor juridische hulp in jouw vaststellingsovereenkomst: Dan stuur ik de werkgever een factuur voor de check van 497 excl. btw. Hiermee is de check voor jou als werknemer nog steeds 100% gratis.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden.” – Ronald

Kosten onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Is er een beter voorstel mogelijk? Dan doe ik de onderhandelingen voor jou. Daarin neem ik het contact van jou met de werkgever over. Ik onderhandel totdat er een voorstel ligt waar jij tevreden mee bent. Dat doe ik voor een vast tarief van 799,- exclusief btw. Wil je meer weten over hoe het onderhandelen werkt? Check dan deze pagina.

contact

GRATIS onderhandelen vaststellingsovereenkomst

In 95% van de gevallen lukt het mij om de kosten voor onderhandelen over de vaststellingsovereenkomst door de werkgever te laten betalen. Mooi toch? Zo kost het jou helemaal niets.

Maatwerk tarieven

Heb je een andere vraag die niet met een vaststellingsovereenkomst te maken heeft? Dan werk ik tegen een uurtarief van 125 exclusief btw.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Wat jij van mijn hulp kan verwachten:

WW-veilig voorstel
In 95% een hogere ontslagvergoeding en andere verbeteringen
Ik neem al jouw stress uit handen
Werkgever betaalt in 95% van de gevallen de kosten
Jij krijgt waar je recht op hebt

Kom nu in actie

Je kunt jouw vaststellingsovereenkomst direct aan mij mailen (randy@de-vaststellingsovereenkomst.nl) of gebruik maken van onderstaand formulier. Net wat je zelf prettig vindt.