Ontslagadvies Zaanstad? Heb je een vaststellingsovereenkomst gekregen of krijg je er binnenkort één? Ik ben Randy Houwertjes, ervaren arbeidsrecht jurist en gespecialiseerd in de vaststellingsovereenkomst (ook wel vso of beëindigingsovereenkomst genoemd). Bij mij kun je terecht voor ontslagadvies in Zaanstad. Ik kan jou helpen. Vandaag nog, binnen 12 uur. Lees op deze pagina hoe.

Persoonlijk ontslagadvies in Zaanstad

Je hebt een vaststellingsovereenkomst gekregen. Of je weet dat je er binnenkort één krijgt. En dat heb je nog nooit meegemaakt. Er komt veel op je af. Je zit met veel vragen. En daarom ben je opzoek naar persoonlijk advies. Je bent van harte welkom op mijn kantoor in Assendelft. Vind je het prettiger als ik bij jou kom om je te adviseren? Dat doe ik graag. Zonder extra kosten. Het is onderdeel van mijn persoonlijke aanpak. In drie stappen help ik jou naar een betere vaststellingsovereenkomst.

ontslagadvies zaanstad

Stap 1: controleren VSO

Ik controleer jouw vaststellingsovereenkomst van a tot z. Daarbij kijk ik of je een WW-uitkering zal krijgen. Natuurlijk kijk ik ook naar de hoogte van de ontslagvergoeding, vakantiedagen, vrijstelling van werk, non-concurrentiebeding, vergoeding voor jouw juridische kosten en nog veel meer. Staat alles erin wat erin moet? Kan het beter? Ik zoek het uit en bespreek mijn bevindingen in taal die jij begrijpt.

Stap 2: onderhandelen

Na de controle van de vaststellingsovereenkomst start ik met de onderhandelingen. In 95% van de gevallen kan of moet de vaststellingsovereenkomst verbeterd worden. Die onderhandelingen kun je beter niet zelf doen. Ik heb veel ervaring in het onderhandelen. Natuurlijk overleg ik eerst met jou wat ons tegenbod zal zijn. Zo houd je zelf de regie, en laat je mij het werk doen. Ik neem het contact met de werkgever (of zijn advocaat of adviseur) van jou over. Zo hoef jij geen lastige gesprekken te voeren.

Stap 3: laatste check en tekenen

Tijdens de onderhandelingen wordt de vaststellingsovereenkomst (soms meerdere keren) aangepast. Ik controleer of de aanpassingen klopepen. Zijn al onze wensen doorgevoerd? Staan het stoplicht richting de WW-uitkering op groen? En ben jij écht tevreden? Dan adviseer ik je om te tekenen.

Klinkt goed, maar wat kost onstlagadvies in Zaanstad?

De kosten voor het controleren van en het onderhandelen over de vaststellingsovereenkomst betaalt de werkgever bijna altijd. In dat geval is mijn hulp voor jou gratis. Is de werkgever niet bereid tot het betalen van de juridische kosten? Dan kost het traject jou slechts € 749,- inclusief btw.

Wat moet jij nu doen?

Het enige dat jij hoeft te doen, is onderstaand contactformulier in te vullen. Binnen 12 uur heb je contact met mij. Je kunt natuurlijk ook eerst even de reviews lezen.

Krijg nu hulp, meld je vaststellingsovereenkomst aan!