Jij hebt een vaststellingsovereenkomst ontvangen van je werkgever. Dit betekent vaak een stressvolle en lastige periode. Onze arbeidsrecht juristen staan klaar voor de beoordeling van en onderhandeling over jouw beëindigingsvoorstel. De-Vaststellingsovereenkomst.nl biedt professionele rechtshulp. Teken in ieder geval niets voordat je juridisch advies hebt ingewonnen.

Beoordelen vaststellingsovereenkomst
De eerste stap die genomen moet worden is het beoordelen van jouw vaststellingsovereenkomst (VSO). Onze juristen controleren jouw beëindigingsovereenkomst, arbeidsovereenkomst, loonstrook en eventuele collectieve arbeidsovereenkomst (cao). Zo wordt bijvoorbeeld gekeken naar:

 1. De transitievergoeding: klopt de berekening van de werkgever?;
 2. Is een hogere vergoeding mogelijk?;
 3. WW-uitkering: maak jij aanspraak op een WW-uitkering met deze overeenkomst? Of moet er nog iets veranderd/toegevoegd worden?;
 4. Welke afspraken kunnen verbeterd worden?
 5. Staan alle belangrijke afspraken in de overeenkomst? .

Verbeterpunten
Na de beoordeling zal een van de juristen telefonisch contact opnemen. In dit gesprek leggen we uit welke verbeterpunten zijn aangetroffen. Daarna bespreken we de strategie In de praktijk zien wij dat het eerste beëindigingsvoorstel vaak verbeterd kan worden!

De beoordeling van jouw vaststellingsovereenkomst kost € 347,-.

Onderhandelen vaststellingsovereenkomst
Het onderhandelingstraject begint vaak met een schriftelijke reactie op de beëindigingsovereenkomst. Daarna volgt veelal telefonisch contact met de werkgever. Soms is er face-to-face contact tussen de jurist arbeidsrecht en de werkgever. Tussentijds houdt jouw jurist je uiteraard volledig op de hoogte van ontwikkelingen. De onderhandelingen gebeuren altijd in overleg met jou.

Onze arbeidsrecht specialisten hebben veel ervaring met het onderhandelen over vaststellingsovereenkomsten. Zij hebben zowel ervaring met grote bedrijven, als met de kleine (MKB) werkgevers.

Wij onderhandelen over jouw vaststellingsovereenkomst voor een vast bedrag van € 547,-.

Beoordeling & onderhandeling vaststellingsovereenkomst
Met het totaalpakket beoordelen & onderhandelen ontzorgen wij jou van a tot z. In het eerste telefoongesprek maak je kennis met jouw vaste jurist. Na het gesprek beoordeelt hij jouw vaststellingsovereenkomst. Na de beoordeling bespreekt de jurist de resultaten en gaat hij of zij aan de slag met de onderhandeling.

Het totaalpakket heeft een aantal interessante voordelen:

 1. Vaste prijs voor onze diensten;
 2. Jouw vaststellingsovereenkomst geheel in onze betrouwbare handen;
 3. Wij checken of alles erin staat wat er in hoort te staan;
 4. Vaak betaalt jouw werkgever (een deel van) de kosten.

Vrijwel alle werknemers die wij bijstaan kiezen voor het totaalpakket. De kosten hiervan bedragen € 847,-

Let op: veel werkgevers vergoeden bovenstaande kosten. Het kan zijn dat er al een bedrag is opgenomen in de het eerste voorstel van de werkgever. Als dit niet het geval is, of het bedrag is niet toereikend, nemen wij dit altijd mee in de onderhandelingen.

Direct aanmelden


  Je kunt alvast de volgende documenten uploaden: