Onze arbeidsrecht juristen staan klaar voor het beoordelen van jouw ontslagvoorstel. Wij leggen uit wat je kunt verwachten.

Snel contact met een jurist

Via de aanmeldpagina kun jij jouw dossier aanmelden. Daarna zal binnen twee werkdagen een van onze ervaren arbeidsrecht juristen contact met je opnemen. Tijdens dit telefoongesprek maak je kennis met jouw jurist. Hij of zij wil graag jouw kant van het verhaal horen, zodat dit meegenomen kan worden in de beoordeling. Ook wordt direct gecheckt of wij alle documenten hebben.

Check vaststellingsovereenkomst

Na de telefonische kennismaking, gaat jouw jurist aan de slag met de beoordeling van jouw overeenkomst. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken naar:

  1. De transitievergoeding, is deze goed berekend? Is een hogere vergoeding op zijn plaats?;
  2. WW-uitkering, maak jij aanspraak op een WW-uitkering met deze overeenkomst? Of moet er nog iets veranderd/toegevoegd worden?;
  3. Welke punten er verbeterd zouden kunnen worden.

Als je wilt, kunnen wij alvast aan jouw werkgever laten weten dat wij de zaak in behandeling hebben genomen en snel contact op zullen nemen met een inhoudelijke reactie. Dit zorgt vaak voor rust bij zowel werkgever als werknemer.

Verbeterpunten

Na de beoordeling zal een van de juristen telefonisch contact opnemen. In dit gesprek vertelt hij of zij welke verbeterpunten zijn aangetroffen en wordt de strategie besproken. In de praktijk zien wij dat het eerste beëindigingsvoorstel vaak verbeterd kan worden!

Kosten

Een deskundig jurist beoordeelt jouw vaststellingsovereenkomst voor een vast bedrag van € 347,-

Vervolgstappen

Na de beoordeling kan jouw arbeidsrecht specialist voor jou de onderhandelingen met de werkgever voeren.

Direct aanmelden?