Meteen naar de inhoud
Home » Over Randy Houwertjes

Over Randy Houwertjes

Over mr. Randy Houwertjes

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de drijvende kracht achter De-vaststellingsovereenkomst. Op deze pagina lees je meer over mij, Randy Houwertjes en uiteraard over De-Vaststellingsovereenkomst.

Wie is Randy?

Randy Houwertjes
mr. Randy Houwertjes

Wie Randy is? Ik ben ontslagrecht specialist. Dat betekent dat ik een specialisatie heb in alles wat met ontslag te maken heeft, in het bijzonder met vaststellingsovereenkomsten. Mijn theoretische kennis heb ik onder andere opgedaan in mijn bachelor Rechten en de twee afgeronde masters Arbeidsrecht en Privaatrecht aan de UvA. Met deze kennis op zak ben ik meester in de rechten.

Ik heb veel (tevreden) werknemers bijgestaan. Daarbij heb ik altijd de WW-veilig gesteld en meestal een (fors) hogere vergoeding behaald. Ik heb een passie voor mijn vak en daar profiteer jij als werknemer van. Omdat ik ook veel werkgevers heb bijgestaan, weet ik hoe dat spel gespeeld wordt. Dat gebruik ik weer in de onderhandelingen voor jou.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden.” – Ronald, februari 2021

Jouw ontslag, mijn doel

Het ontslag raakt een werknemer vaak hard. Zowel financieel als emotioneel. Daar help ik graag bij. Ik geloof dat ieder ontslag goed geregeld moet worden. Zodat een werknemer krijgt waar hij recht op heeft en hij of zij met een gerust gevoel kan tekenen.

Ik krijg veel energie van het uitonderhandelen van de best mogelijke vaststellingsovereenkomst door het geven van toegankelijk ontslagrecht advies. Daarbij ben ik pas tevreden als de werknemer dat ook is. Net dat stapje extra van mij, kan het ontslag voor jou draaglijker maken. En natuurlijk zorg ik ervoor dat je ermee naar het UWV kunt voor een WW-uitkering.

Toegankelijk ontslagrecht advies

Toegankelijk ontslagrecht advies, wat bedoel ik daarmee? Een terechte vraag. Ik maak het ontslag voor jou begrijpelijk. Dat doe ik door het aan jou uit te leggen op een manier zodat je het ook begrijpt. Mijn advies is dus altijd in voor jou begrijpelijke taal. Verder maak ik het advies toegankelijk door mijn bereikbaarheid. Je kunt mij ’s avonds en in het weekend goed bereiken. Dat kan je doen door mij te bellen, te appen en te mailen. We kunnen ook een fysieke afspraak maken.

Omdat ik vind dat iedereen met een vaststellingsovereenkomst advies moet inwinnen, heb ik in 2017 De-Vaststellingsovereenkomst.nl opgericht. Daarbij strijd ik voor het beste resultaat voor jou. Graag help ik je in deze lastige situatie met je werkgever. Ik zorg ervoor dat je een vaststellingsovereenkomst tekent waarmee je een WW-uitkering kunt aanvragen. Daarnaast zorg ik ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Denk bijvoorbeeld aan een (hogere) ontslagvergoeding, vrijstelling van werk en de juiste opzegtermijn.

Bereikbaar ’s avonds en in het weekend

Ik ben ’s avonds en in het weekend goed bereikbaar. Precies op de momenten dat jij ook goed bereikbaar bent. Hiermee onderscheid ik mij van andere aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan een rechtsbijstandverzekeraar, waar je het dossier online moet melden en een behandelaar toegewezen krijgt. Bij mij weet je direct wie je treft.

Ervaring

Na mijn studies ben ik aan de slag gegaan als arbeids- en privaatrecht jurist bij een gespecialiseerd kantoor in Amsterdam. In die periode heb ik werknemers en werkgevers bijgestaan met vragen over ontslag. Hiermee heb ik veel ervaring opgedaan met onderhandelen en mooie resultaten behaald. Het beste resultaat behalen, daar krijg ik energie van. Benieuwd naar de ervaringen van werknemers die ik heb bijgestaan? Lees dan snel de ervaringen.

Actuele kennis

Om ervoor te zorgen dat ik mijn kennis actueel blijft, ben ik lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). De VvA organiseert regelmatig bijeenkomsten voor arbeidsrechtspecialisten. Daarnaast ga ik regelmatig naar bijeenkomsten gericht op de actualiteiten van het ontslagrecht, georganiseerd door het Hugo Sinzheimer Instituut en de Universiteit van Amsterdam. Verder schrijf ik regelmatig blogs over ontslag.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Mijn aanpak is uniek, omdat ik werknemers persoonlijk bijsta. Je bent dus van harte welkom voor een fysieke afspraak. Zo kunnen we face-to-face jouw zaak doorspreken. Telefonisch is natuurlijk ook goed. Hoe dan ook, ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal. Dat neem ik mee in de behandeling van je dossier.

Is dit dan zo uniek? Ja. Bij andere aanbieders, zoals een rechtsbijstandverzekeraar, kun je jouw zaak aanmelden. Vervolgens krijg je een nummer. Binnen twee weken heb je dan contact. Met mij heb je binnen 24 uur contact. Bovendien loopt het contact van die aanbieders meestal per e-mail of telefonisch. Bij mij mag je langskomen. Sterker nog, dat wil ik graag.

Missie

Ontslag gebeurt je hopelijk maar één keer. Dat begrijp ik. Ik neem graag alle zorg uit jouw handen. Na de gratis check beloof ik jou te onderhandelen voor het beste resultaat. Dat doe ik door deskundig en persoonlijk advies, in begrijpelijke taal. Ik ben tevreden als jij dat ook bent.

Kortom, mijn missie is om de beste vaststellingsovereenkomst te onderhandelen, op een persoonlijke manier, zodat jij met een gerust en maximaal tevreden gevoel de overeenkomst kunt ondertekenen.

Gratis check

Wil jij een gratis check van je vaststellingsovereenkomst? Ik controleer hem op minstens 25 punten. Vul snel onderstaand formulier in en binnen 24 uur hebben jij contact met mij, jouw persoonlijke ontslagspecialist.