Over mr. Randy Houwertjes

Welkom op mijn pagina. Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de drijvende kracht achter De-vaststellingsovereenkomst. Op deze pagina lees je meer over mij, Randy Houwertjes en uiteraard over De-Vaststellingsovereenkomst.

Wie is Randy?

Randy Houwertjes

Wie Randy is? Ik ben ontslagrecht specialist. Dat betekent dat ik een specialisatie heb in het arbeidsrecht. Het ontslag raakt een werknemer vaak hard. Daarbij is het belangrijk dat je goed geadviseerd wordt zodat je krijgt waar je recht op hebt. Omdat ik vind dat iedereen met een vaststellingsovereenkomst advies moet inwinnen, heb ik in 2017 De-Vaststellingsovereenkomst.nl opgericht. Daarbij strijd ik voor het beste resultaat voor jou. Graag help ik je in deze lastige situatie met je werkgever. Ik zorg ervoor dat je een vaststellingsovereenkomst tekent waarmee je een WW-uitkering kunt aanvragen. Daarnaast zorg ik ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Denk bijvoorbeeld aan een (hogere) ontslagvergoeding, vrijstelling van werk en de juiste opzegtermijn. Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs over ontslag.

Achtergrond

Ruim 11 jaar heb ik gestudeerd. Eerst heb ik de opleiding Management, Economie en Recht afgerond. Daarna heb ik rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn bachelor heb ik de masterstudie Arbeidsrecht en Privaatrechtelijke Rechtspraktijk met succes afgerond. Met deze kennis op zak ben ik meester in de rechten.

Ervaring

Na mijn studies ben ik aan de slag gegaan als arbeids- en privaatrecht jurist bij een gespecialiseerd kantoor in Amsterdam. In die periode heb ik werknemers en werkgevers bijgestaan met vragen over ontslag. Daarin heb ik veel ervaring opgedaan met onderhandel. Hierin heb ik mooie resultaten behaald waarmee werknemers heel tevreden zijn. Het beste resultaat behalen, daar krijg ik energie van. Benieuwd naar de ervaringen van cliënten met Randy, lees dan snel de ervaringen van echte werknemers die ik heb bijgestaan.

Actuele kennis

Randy is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). De VvA organiseert regelmatig bijeenkomsten voor arbeidsrechtspecialisten. Daarnaast gaat Randy regelmatig naar bijeenkomsten gericht op de actualiteiten van het ontslagrecht, georganiseerd door het Hugo Sinzheimer Instituut en de Universiteit van Amsterdam.

Direct contact met Randy? Je kunt hem bereiken via 06-15536231 of randy@de-vaststellingsovereenkomst.nl.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Mijn aanpak is uniek, omdat ik mijn cliënten persoonlijk bijsta. Je bent van harte welkom voor een fysieke afspraak. Zo kunnen we face-to-face jouw zaak doorspreken. Telefonisch is natuurlijk ook goed. Hoe dan ook, ik ben geïnteresseerd in de achtergrond van jouw ontslag. Naar het verhaal van jou als werknemer. Dat neem ik mee in de behartiging van jouw belangen.

Is dit dan zo uniek? Ja. Bij andere aanbieders, zoals een rechtsbijstandverzekeraar, kun je jouw zaak aanmelden. Vervolgens krijg je een nummer. Binnen twee weken heb je contact. Met mij heb je binnen 24 uur contact. Dat contact van die aanbieders verloopt meestal per e-mail of telefonisch. Bij mij mag je langskomen. Sterker nog, dat willen wij graag.

Bereikbaar ’s avonds en in het weekend

Ik ben ’s avonds en in het weekend goed bereikbaar. Precies op de momenten dat jij ook goed bereikbaar bent. Hiermee onderscheid ik mij van andere aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan een rechtsbijstandverzekeraar. waar je het dossier online moet melden en een behandelaar toegewezen krijgt. Bij mij weet je direct wie je treft.

Missie

Ontslag gebeurt je hopelijk maar één keer. Dat begrijp ik. Ik neem graag alle zorg uit jouw handen. Na de gratis check beloof ik jou te onderhandelen voor het beste resultaat. Dat doe ik door deskundig en persoonlijk advies, in begrijpelijke taal. Ik ben tevreden als jij dat ook bent.

Kortom, mijn missie is om de beste vaststellingsovereenkomst te onderhandelen, op een persoonlijke manier, zodat jij met een gerust en maximaal tevreden gevoel de overeenkomst kunt ondertekenen.

Gratis check

Wil jij een gratis check van je vaststellingsovereenkomst? Ik controleer hem op minstens 25 punten. Vul snel onderstaand formulier in en binnen 24 uur hebben jij contact met Randy Houwertjes, jouw persoonlijke ontslagspecialist.