Werkwijze van Randy

Op deze pagina lees je meer over mijn werkwijze. Als je onderaan deze pagina bent gekomen, dan weet je precies wat je te wachten staat. Ik leg je namelijk heel duidelijk uit hoe ik te werk ga. Wel zo fijn, duidelijkheid in deze lastige moeilijke situatie waarin er veel op je af komt.

1. Je hebt gehoord dat je een vaststellingsovereenkomst krijgt, of je hebt er al één gekregen.

Je leidinggevende of HR heeft je verteld dat je een vaststellingsovereenkomst krijgt. Of je hebt hem inmiddels gekregen.

2. Mail jouw vaststellingsovereenkomst

Mail jouw vaststellingsovereenkomst naar mij persoonlijk (randy@de-vaststellingsovereenkomst.nl). Je kan ook onderstaand formulier gebruiken als je dat makkelijker vindt.

3. Ontvangstbevestiging

Na ontvangst van jouw mail laat ik je weten dat ik jouw vaststellingsovereenkomst ontvangen heb.

4. Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Ik controleer de vaststellingsovereenkomst op meer dan 25 punten. Dat kost jou nooit iets. Staat er geen vergoeding voor juridische kosten in jouw vaststellingsovereenkomst? Dan is de controle 100% gratis. Staat er wel een vergoeding voor juridische kosten in? Dan stuur ik de werkgever een factuur. Ook in dat geval is de controle voor jou 100% gratis.

5. Bespreken resultaat controle vaststellingsovereenkomst

We maken een afspraak om het resultaat van mijn controle rustig te bespreken. Dit kan face-to-face, telefonisch of via beeldbellen. Net wat jij prettig vindt. Ik praat je dan door de vaststellingsovereenkomst heen zodat je weet wat er staat. Daarnaast laat ik weten of er verbeteringen mogelijk en misschien zelfs noodzakelijk zijn.

6. Onderhandelen over een beter voorstel

We bespreken of je wil dat ik voor je ga onderhandelen met de werkgever. Als ik dat doe, neem ik jou alle zorg uit handen. Ik zorg voor een goede tegenreactie, met als doel een beter voorstel. Dat lukt mij voor 95% van de werknemers die ik bijsta. Voor deze stap reken ik een eenmalig vast bedrag van €799,- inclusief btw. Dit bedrag wordt vrijwel altijd door de werkgever betaald. Daarmee is deze dienst voor jou dus óók gratis.

7. Tevreden met het resultaat?

Als jij na de onderhandelingen in stap 6 tevreden bent met het resultaat, kun je overgaan tot ondertekening. Een afspraak bij de werkgever voor ondertekening of liever op afstand? Natuurlijk begeleid ik je daar ook in.

8. Na ondertekening ook bereikbaar!

Ook na de ondertekening kun je op mijn hulp rekenen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat de eindafrekening niet klopt, of je nog andere vragen hebt. Je hebt mijn nummer en mag me altijd bellen of appen.

Bekijk ook:

Tips ontslag vaststellingsovereenkomst

mr. Randy Houwertjes, jouw specialist

Randy Houwertjes

mr. Randy Houwertjes is arbeidsrechtspecialist en heeft jarenlange ervaring met vaststellingsovereenkomsten. Ik doe een gratis check. WIl je meer weten over mijn werkwijze? Bel of stuur mij een WhatsApp op 06-15536231! Je kunt jouw vaststellingsovereenkomst ook direct aanmelden via onderstaand formulier.