Meteen naar de inhoud
Home » werkwijze

Werkwijze

Werkwijze van Randy

Je hebt een vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst) gekregen en bent daarbij op zoek naar hulp. Ik vertel je graag hoe ik jou met mijn persoonlijke aanpak kan helpen.

1. Meld jouw vaststellingsovereenkomst aan voor de gratis controle op 30 punten

Meld jouw vaststellingsovereenkomst aan voor de gratis controle. Dat kun je doen via het formulier onderaan deze pagina. Je mag jouw overeenkomst ook aan mij mailen via randy@de-vaststellingsovereenkomst.nl.

2. Ontvangstbevestiging

Na ontvangst van jouw aanmelding laat ik je weten dat ik jouw vaststellingsovereenkomst ontvangen heb.

3. Controle vaststellingsovereenkomst

Ik controleer jouw vaststellingsovereenkomst op 30 punten. Voor werknemers is deze controle altijd 100% gratis. Alleen als er een vergoeding voor juridische kosten in jouw vaststellingsovereenkomst staat, dan stuur ik de werkgever een factuur. Ook in dat geval is de controle voor jou 100% gratis.

4. Bespreken resultaat controle vaststellingsovereenkomst

We bespreken het resultaat van mijn controle. Dit kan face-to-face, telefonisch of via Teams/Skype. Net wat jij prettig vindt. Ik praat je dan door de vaststellingsovereenkomst heen zodat je weet wat er staat. Daarnaast laat ik weten of er verbeteringen mogelijk en misschien zelfs noodzakelijk zijn.

5. Onderhandelen over een beter voorstel?

We bespreken of je wil dat ik voor je ga onderhandelen met de werkgever. Als ik dat doe, neem ik jou alle zorg uit handen. Ik zorg voor een goede reactie, met als doel een beter voorstel. Dat lukt mij voor 95% van de werknemers die ik help. De onderhandelingen kosten 799 exclusief btw. Dit bedrag wordt vrijwel altijd door de werkgever betaald. Daarmee is deze hulp voor jou dus óók gratis.

6. Tevreden met het resultaat?

Als jij na de onderhandelingen in stap 6 tevreden bent met het resultaat, kun je overgaan tot ondertekening. Een afspraak bij de werkgever voor ondertekening of liever op afstand? Natuurlijk begeleid ik je daar ook in.

7. Na ondertekening ook bereikbaar!

Ook na de ondertekening kun je op mijn hulp rekenen. Als je bijvoorbeeld vragen hebt over de eindafrekening dan kun je mij gewoon bereiken.

Bekijk ook:

Tips ontslag vaststellingsovereenkomst

mr. Randy Houwertjes helpt jou vandaag nog

Randy Houwertjes

Ik ben mr. Randy Houwertjes en heb jarenlange ervaring met vaststellingsovereenkomsten. Ik doe een gratis check. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op. Je kunt jouw vaststellingsovereenkomst ook direct aanmelden via onderstaand formulier.