Meteen naar de inhoud
Home » Vaststellingsovereenkomst controleren

Vaststellingsovereenkomst controleren

Vaststellingsovereenkomst controleren

Heb jij een vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst of ontslagvoorstel) van je werkgever gekregen? Laat altijd je vaststellingsovereenkomst controleren. Dat is belangrijk, omdat een fout jou veel geld kan kosten.

Randy Houwertjes

Ik ben Randy Houwertjes en één van mijn passies is om werknemers met een vaststellingsovereenkomst te helpen. Daarom heb ik mij hierin gespecialiseerd. Ik ken alle trucs en weet hoe ik het beste resultaat voor jou onderhandel. Werknemers ervaren mijn hulp en persoonlijke aanpak als heel waardevol. Dat vind ik fijn, want zo kan ik mijn toegevoegde waarde leveren. Ik wil jou ook graag helpen in deze moeilijke periode. De controle van jouw vaststellingsovereenkomst is voor jou als werknemer tijdelijk gratis.

Hoe ik jouw zorgen uit handen kan nemen:

Jarenlange ervaring, ik weet waar ik op moet letten;
Volledige controle op meer dan 30 punten zoals WW-veilig en de ontslagvergoeding;
Persoonlijk advies, ik wil jouw verhaal horen;
Geen risico, want voor werknemers tijdelijk gratis;
’s avonds en in het weekend goed bereikbaar;
Fysieke afspraak mogelijk in Assendelft (Noord-Holland), beeldbellen kan ook;
Tevreden werknemers gingen jou voor: 85+ 5-sterren reviews

Waarom je vaststellingsovereenkomst laten controleren?

Waarom jij er verstandig aan doet om je vaststellingsovereenkomst door mij te laten controleren:

  1. omdat je zeker wil weten dat hij correct is opgesteld;
  2. omdat je wil weten wat of er meer uit te halen valt (als je nu nog niet tevreden bent, of toch liever meer wil);
  3. omdat je in ieder geval de mogelijkheid wil hebben om een werkloosheidsuitkering (WW-uitkering) aan te vragen bij het UWV;

Als je geen WW-uitkering krijgt, heeft dat grote financiële gevolgen. Daarnaast kunnen andere fouten je ook veel geld kosten. Met mijn gratis hulp ben jij zeker van je zaak.

Wat kan ik vragen bij een vaststellingsovereenkomst?

Natuurlijk wil je weten wat je kunt vragen van je werkgever. Het eerste voorstel is nooit het laatste voorstel. Er is dus meer te krijgen. Maar wat dan? Als ik jouw vaststellingsovereenkomst controleer, bespreken we natuurlijk ook jouw situatie. Op basis van jouw situatie kan ik aangeven wat je nog meer kunt vragen.

Werknemers aan het woord…

“Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden.”
Jeroen
“Randy heeft mij uitstekend begeleid bij de onderhandelingen over mijn vaststellingsovereenkomst. Hij is zeer prettig in de omgang, heeft veel kennis van zaken en komt gemaakte afspraken keurig na. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn vaststellingsovereenkomst op een voor mij optimale wijze werd aangepast. Ik kan zijn dienstverlening daarom van harte aanbevelen!”
Marc Selbach
“Ook ik was op zoek naar een goede jurist. Ik kwam Randy tegen op internet. Het contact was snel gemaakt, want Randy reageerde vrij snel, wat ik zeer waardeerde. Hij wilde eerst mijn verhaal horen, en ook dat vond ik fijn. Randy heeft mij duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en weet goed waar hij over praat. Ik ben hem zeer dankbaar, Randy je bent een Top jurist !!!”
Miranda

Vinkje In de gratis Ontslaggids 2023 lees jij alles wat je moet weten over de transitievergoeding en ontslag. Vraag hem direct aan.

Recht op een ontslagvergoeding?

Werknemers die ik help krijgen bijna altijd een ontslagvergoeding. Officieel heb je geen recht op een ontslagvergoeding bij ontslag met een vaststellingsovereenkomst. Het is echter wel heel gebruikelijk om een ontslagvergoeding, bijvoorbeeld een transitievergoeding, met de werkgever af te spreken. Hoe die berekend wordt kun je hier bekijken. Ik bereken deze natuurlijk ook voor jou. En interessanter: ik laat je weten welke vergoeding ik denk dat redelijk is.

Belangrijkste tips vaststellingsovereenkomst

Ik geef je alvast 3 belangrijkste tips voor een vaststellingsovereenkomst:

  1. Ga nooit akkoord met het eerste voorstel. Er is bijna altijd (veel) meer mogelijk!
  2. Laat je niet onder druk zetten;
  3. Schakel mijn hulp gratis in!

Lees de andere 7 tips hier.

Wat moet er in een vaststellingsovereenkomst?

In de vaststellingsovereenkomst moeten heel veel afspraken staan. in ieder geval het volgende staan:

  1. de ontslagreden
  2. de einddatum
  3. de beëindigingsvergoeding

Wat kost het nakijken van een vaststellingsovereenkomst?

De controle van jouw vaststellingsovereenkomst is voor jou als werknemer altijd 100% gratis.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Dat lees je op deze pagina.

Mag ik jou ook helpen?

Randy Houwertjes

Wil jij ook door mij geholpen worden? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-15536231 of stuur een WhatsApp bericht. Je kunt jouw vaststellingsovereenkomst ook direct aanmelden. Dan hebben wij vandaag nog contact!

Meld jouw vaststellingsovereenkomst nu gratis aan

Ga direct naar de aanmeldpagina. Aanmelden van jouw vaststellingsovereenkomst is heel eenvoudig en kan hier:

GRATIS CONTROLE VASTSTELLINGSOVEREENKOMST