Meteen naar de inhoud
Home » Diensten » onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Het beste ontslagvoorstel door onderhandeling

Je hebt een vaststellingsovereenkomst (ook wel VSO of beëindigingsovereenkomst) gekregen. En dat wil je wel goed geregeld hebben. Dat snap ik heel goed. Een fout kan namelijk grote (financiële) gevolgen voor je hebben. Een specialist inschakelen voor de onderhandelingen levert je bovendien meer op dan dat je zelf vraagt om een beter voorstel.

Ik onderhandel al jaren voor werknemers het beste voorstel uit. Er zijn bijna altijd punten die verbeterd kunnen of moeten worden zoals de hoogte van de ontslagvergoeding, de einddatum, het uitbetalen van vakantiedagen, WW-veiligheid etc.

Gerelateerde afbeelding

Hoe jij met mijn hulp krijgt waar je recht op hebt

Jarenlange ervaring met onderhandelen;
Persoonlijk advies, ik wil jouw verhaal horen en ben ’s avonds en in het weekend goed bereikbaar;
Fysieke afspraak mogelijk;
Ik neem het contact het contact met je werkgever over en onderhandel het beste resultaat;
Tevreden werknemers gingen jou voor: 100+ 5-sterren reviews.

Werknemers aan het woord…

“Vanaf het eerste moment dat ik Randy sprak, was hij vriendelijk en kwam hij betrokken over. Toen ik hem benaderde, maakte hij diezelfde avond nog tijd vrij om de VSO door te nemen en zijn adviezen met mij te bespreken. De communicatie was snel en prettig, ik voelde mij gehoord en het was fijn dat hij de onderhandelingen over kon nemen. Door Randy heb ik veel meer uit de VSO kunnen halen dan dat er in eerste instantie aangeboden werd.

Ook ik heb de juridische kosten niet zelf hoeven te betalen! Ik ben zeker tevreden met het resultaat en raad anderen in een vergelijkbare positie echt aan om Randy je bij te laten staan.”
Kim Braas
“Randy heeft mij geweldig geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Ik was voor rechtsbijstand verzekerd maar vond dat zij mij niet goed genoeg hielpen. Toen heb ik Randy ingeschakeld en ik ben zeer tevreden met zijn persoonlijke en plezierige manier van werken. Hij heeft de communicatie en onderhandelingen met mijn werkgever gedaan en mij daarmee enorm veel stress bespaart. Randy heeft het ook voor elkaar gekregen dat mijn werkgever zijn kosten betaald. Zijn hulp is voor mij dus gratis! Randy nogmaals bedankt.

En voor degene die nog twijfelt: niet doen bel Randy.”
Mark

In 3 stappen help ik jou aan het beste voorstel

  1. Eerst krijg je een volledige controle van jouw vaststellingsovereenkomst en bespreek met jou de achtergrond bij de VSO, daarna vertel ik je wat er beter kan.
  2. Vervolgens neem ik al jouw zorgen uit handen door het contact met de werkgever over te nemen en voor jou het beste resultaat uit te onderhandelen.
  3. Jij ondertekent het beste voorstel en de werkgever betaalt vrijwel altijd de juridische kosten (799 excl. btw).
Transitievergoeding 2021

Wat jij van mijn onderhandeling kan verwachten:

WW-veilig voorstel
In 95% een hogere ontslagvergoeding en andere verbeteringen
Ik neem al jouw stress uit handen
Werkgever betaalt in 95% van de gevallen de kosten (799 excl. btw)
Jij krijgt waar je recht op hebt

Randy Houwertjes

Ik ben mr. Randy Houwertjes en ik heb jarenlange ervaring met het onderhandelen over vaststellingsovereenkomsten. De werknemers die ik heb geholpen zijn erg tevreden over het behaalde resultaat én mijn persoonlijke aanpak. Direct persoonlijk contact? Ik ben ’s avonds en in het weekend bereikbaar op 0615536231 . Je kan mij bellen of  een WhatsApp bericht sturen.

Schakel mij direct in

Mail jouw vaststellingsovereenkomst naar randy@de-vaststellingsovereenkomst.nl, stuur het via WhatsApp of vul onderstaand formulier in. Net wat je zelf prettig vindt.