Onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst kun je het beste aan een specialist overlaten. Je wilt tenslotte het maximale bereiken. Randy Houwertjes heeft jarenlange ervaring in onderhandelen over vaststellingsovereenkomsten. Hij onderhandelt voor jou en neemt alle zorg en moeilijke gesprekken uit handen. De kosten worden in 9 van de 10 dossiers door de werkgever betaald. Wat je nog meer wil lezen? Lees snel verder.

Onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Eerst de gratis check

Het proces begint met de gratis check van jouw vaststellingsovereenkomst op meer dan 25 punten. Hierbij spreken we uitgebreid over jouw situatie. Ik geef je de eerste adviezen. Als je wil kan ik direct het contact leggen met de werkgever. Daarin geef ik dan aan dat ik jouw jurist ben en na de check contact met hem opneem.

Gerelateerde afbeelding

Tegenvoorstel vaststellingsovereenkomst

Zodra de check is uitgevoerd adviseer ik over de mogelijkheden. Ik zet alle argumenten op een rij en kom zo tot een tegenvoorstel op de vaststellingsovereenkomst. Dat tegenbod laat ik jou natuurlijk eerst lezen. Pas als jij het ermee eens bent, stuur ik het naar de werkgever.

Argumenten voor een hogere transitievergoeding

Mijn jarenlange ervaring combineer ik met jouw informatie. Daarmee zet ik onze argumenten voor een hogere transitievergoeding op een rij. Die argumenten zorgen in veel gevallen voor een aanzienlijk hogere vergoeding dan dat er in eerste instantie wordt aangeboden. Hiermee haal ik er voor jou het maximaal haalbare uit.

Transitievergoeding 2021

Maximaal resultaat in onderhandeling over vaststellingsovereenkomst? Ja!

Twijfel je nog? Bekijk dan nu de reviews en lees hoe eerdere werknemers mijn dienstverlening hebben ervaren bij de reviews. De kosten voor het onderhandelen worden vrijwel altijd door de werkgever betaald.

Randy HouwertjesHeb jij een vaststellingsovereenkomst ontvangen en wil je een beter voorstel? Wacht dan geen seconde. Randy Houwertjes, arbeidsrechtspecialist onderhandelt voor jou. Bel direct 06-15536231 of stuur een WhatsApp bericht! Je kunt je zaak ook direct aanmelden.

Schakel nu hulp in