Gratis check vaststellingsovereenkomst

Gratis check van jouw vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst)? Je hebt een vaststellingsovereenkomst gekregen. En die wil je laten controleren. Ik ben Randy Houwertjes en ik check check jouw vaststellingsovereenkomst. Die check is voor werknemers altijd 100% gratis en vrijblijvend*. Dat doe ik, omdat ik geloof dat ieder ontslag goed geregeld moet worden. En dat betekent dat de vaststellingsovereenkomst altijd gecontroleerd moet worden. Een fout in de overeenkomst kan grote (financiële) gevolgen voor je hebben.

gratis check

Check op meer dan 25 punten

De vaststellingsovereenkomst check ik op meer dan 25 punten. Daarbij controleer ik bijvoorbeeld het recht op werkloosheidsuitkering, opzegtermijn, transitievergoeding, vakantiegeld, verlofsaldo en vrijstelling van werk. Ik laat jou weten of de vaststellingsovereenkomst klopt. Denk ik dat er een beter voorstel mogelijk of zelfs nodig is? Dan kan ik voor jou onderhandelen. Jij hebt namelijk recht op het beste voorstel!

Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden. – Ronald, februari 2021

Ervaren specialist voor maximale tevredenheid

Ik heb jarenlange ervaring met het beoordelen en onderhandelen over ontslag met een vaststellingsovereenkomst. Daarmee is jouw vaststellingsovereenkomst in goede handen. Werknemers die ik bijsta zijn heel tevreden. Dat komt omdat ik pas tevreden ben als zij het zijn. Bekijk gerust even de reviews. Ik ben er trots op.

Vraag die gratis check nu aan

Randy Houwertjes

Heb jij een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Ik ben Randy Houwertjes, arbeidsrechtspecialist, en ik doe de gratis check. Omdat ik geloof dat ieder ontslag goed geregeld moet worden.

Het enige wat jij hoeft te doen is onderstaand formulier invullen.

    * Voor jou als werknemer is de check van de VSO (de beoordeling van alle belangrijke documenten) én het (face-to-face)gesprek altijd gratis. Om dit voor iedereen mogelijk te kunnen maken werk ik met twee opties:
    1. staat er geen vergoeding voor juridische kosten in jouw vaststellingsovereenkomst, dan breng ik ook niets in rekening. Hiermee is de check voor jou als werknemer altijd 100% gratis.

    2. staat er wel een vergoeding voor juridische kosten in jouw vaststellingsovereenkomst? Dan stuur ik de werkgever een factuur voor de check van € 397. Hiermee is de check voor jou als werknemer nog steeds 100% gratis.