Meteen naar de inhoud
Home » Diensten » Gratis check vaststellingsovereenkomst

Gratis check vaststellingsovereenkomst

Gratis check van jouw vaststellingsovereenkomst

Je wilt jouw vaststellingsovereenkomst gratis laten controleren. Heel verstandig. Daarmee voorkom je fouten die je (veel) geld kunnen kosten. Je bereikt het maximale resultaat.

Claim nu de gratis check (normaal € 497 excl. btw) van jouw vaststellingsovereenkomst. Vul onderstaand formulier of mail direct naar randy@de-vaststellingsovereenkomst.nl.

  Met de gratis check krijg jij:

  uitgebreide check op 30 punten zoals of het voorstel WW-veilig is en jij hoort wat er beter kan of moet in jouw vaststellingsovereenkomst;
  Berekening van jouw ontslagvergoeding en ik vertel je waar je recht op hebt;
  Persoonlijke service: een fysieke afspraak of beeldbellen is mogelijk;
  Tevreden werknemers gingen jou voor: 100+ reviews met 5-sterren;


  Jeroen

  “Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden”

  5-sterren review

  Jane Austin

  “Ook ik was op zoek naar een goede jurist. Ik kwam Randy tegen op internet. Het contact was snel gemaakt, want Randy reageerde vrij snel, wat ik zeer waardeerde. Hij wilde eerst mijn verhaal horen, en ook dat vond ik fijn. Randy heeft mij duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en weet goed waar hij over praat. Ik ben hem zeer dankbaar, Randy je bent een Top jurist !!!”

  Dé specialist in ontslag met vaststellingsovereenkomst

  Randy Houwertjes

  Ik ben Randy Houwertjes en ik heb jarenlange ervaring met vaststellingsovereenkomsten. Het is mijn passie om werknemers te helpen bij deze belangrijke gebeurtenis. De check is voor jou als werknemer altijd 100% gratis. Dat doe ik, omdat ik geloof dat ieder ontslag goed geregeld moet worden. Je kan ook eerst meer lezen over het laten controleren van jouw vaststellingsovereenkomst.