Meteen naar de inhoud
Home » Over ons » contact

Contact

Persoonlijk contact over jouw vaststellingsovereenkomst? Graag!

We leven in een wereld waarin steeds meer digitaal gaat. Maar jij wil gewoon echt contact over jouw vaststellingsovereenkomst. En dat begrijp ik.

Randy Houwertjes


Mijn naam is Randy Houwertjes, arbeidsrecht specialist. Ik kom graag met je in contact om jou te helpen. Dat begint meestal met de gratis controle van de vaststellingsovereenkomst. Waarom gratis voor werknemers? Omdat ik geloof dat ieder ontslag goed geregeld moet worden. Lees meer over de gratis check.

Mijn werkwijze is persoonlijk. Je bent dan ook meer dan welkom voor een fysieke afspraak. Zo kunnen we face-to-face jouw over jouw vaststellingsovereenkomst praten. Telefonisch is natuurlijk ook goed. Wil je meer over mij weten? Lees dan even deze pagina.

Hoe kun je mij bereiken?

Ik ben voor werknemers op veel manieren te bereiken. Hieronder lees je op welke manieren!

Fysieke afspraak

Je bent (op afspraak) meer dan welkom in Assendelft (Noord-Holland). Mijn adres is de Kaasmaker 87 (1566 RC) in Assendelft.

Telefonisch en via WhatsApp

Liever eerst even telefonisch contact of contact via WhatsApp? Mijn telefoonnummer directe telefoonnummer is (+31)06 155 36 231. Ik ben ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Per e-mail

Je kunt mij 24 uur per dag mailen op randy@de-vaststellingsovereenkomst.nl. Op dezelfde dag heb je nog een reactie. Wat wil je nog meer?

Overige bedrijfsgegevens

Natuurlijk is De-Vaststellingsovereenkomst.nl ook ingeschreven in de Kamer van Koophandel (68212046). Daarnaast heeft De-Vaststellingsovereenkomst.nl een btw-nummer (NL002109757B10).

Contactformulier

Liever even mijn contactformulier invullen? Prima! Als jij dat doet, neem ik vandaag nog contact met je op.