Reviews van werknemers

Even de reviews checken om de ervaringen van anderen te lezen gebeurt steeds vaker. Net als bij het boeken van een vakantie, wil jij graag weten wie je inschakelt om je te helpen bij je ontslag. Dit snappen wij. Op deze pagina lees je een aantal ervaringen van echte werknemers die ik, Randy Houwertjes, heb bijgestaan. Heb je zelf een ervaring die je wilt delen? Laat deze dan gerust achter op deze pagina.

Reviews

Verstuur jouw review
1
2
3
4
5
Voeg toe
     
Annuleer

Schrijf een review

De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Gemiddelde waardering:  
 17 reviews
by Mariska on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Fantastisch!

In één woord fantastisch! Randy heeft verstand van zaken, betrekt je bij het gehele proces, is vriendelijk, sociaal, werkt zorgvuldig en neemt de tijd voor je, al is dat in het weekend. En als je denkt dat het is afgerond dan meldt Randy zich weer om te vragen of alles netjes is afgehandeld door de werkgever. Het is pas klaar als het klaar is! Ik had me geen betere jurist kunnen wensen!

by NB on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Zoek niet verder!

Randy is geweldig! Mondeling en schriftelijk weet hij de juiste toon te vinden. Hij blijft ook tegen de werkgever correct maar pakt wel door en ziet waar de kansen liggen. Dank dank dank voor alles wat je voor me hebt kunnen bereiken.

by PE on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Helder, precies en behulpzaam

Randy was één van de juristen die in het weekend werkt en zo kwam ik bij hem terecht. Hij belde snel terug en dit directe contact vind ik een voordeel t.o.v. andere bedrijven die ondersteuning aanbieden.Na een langlopend conflict liepen onderhandelingen met mijn (grote) werkgever spaak. De opgestelde VSO was erg slordig, niet WW-proof en eerder toegezegde bedragen waren gehalveerd.

Zodra ik besloten had me door Randy te laten bijstaan, was mijn stress weg: Het proces lag nu in professionele handen. Dat bleek ook zo te zijn, want de onderhandelingen verliepen verder soepel en de uitkomst was ruimer dan gehoopt.Mochten mensen in zo’n zelfde situatie zitten, dan zal ik ze zeker naar hem doorverwijzen. Randy neemt de tijd, hij werkt netjes en precies. Heel erg fijn!

by Ronald on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Topper!!

Ik kan niet anders zeggen dat Randy 5 sterren verdiend. Wat een kennis heeft hij in huis als het gaat om VSO. Wat was het allemaal zeer snel in kan en kruiken met een aanzienlijk beter voorstel. Deze man is echt een aanradar voor een ieder die met een VSO te maken heeft/ krijgt. Nogmaals wil ik Randy bedanken voor het goede werk wat hij heeft verricht in korte tijd. Ook de communicatie tussen ons was echt top!!

by DV on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Bedankt!

Randy heeft mij onlangs perfect geholpen toen ik een voorstel kreeg van mijn (inmiddels voormalige) werkgever. Hij is superscherp op alle details en duidelijk ervaren met de materie. Fijn ook dat hij buiten kantoortijden bereikbaar is. Uiteindelijk een hele mooie deal gekregen, beter dan ik vooraf had verwacht. Bedankt Randy!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Randy Houwertjes, jouw specialist

Randy Houwertjes

Ik ben Randy Houwertjes, arbeidsrechtspecialist en jarenlange ervaring met vaststellingsovereenkomsten. Ik controleer je vaststellingsovereenkomst geheel gratis. Meld je vaststellingsovereenkomst direct aan via onderstaand formulier.