Meteen naar de inhoud
Home » Over ons » Reviews van werknemers

Reviews van werknemers

Reviews van werknemers

Randy Houwertjes

Op deze pagina lees je reviews van meer dan 100 werknemers die ik heb geholpen met hun vaststellingsovereenkomst, bijvoorbeeld na twee jaar ziekte, een verschil van inzicht, een conflict, of vanwege bedrijfseconomische omstandigheden.

Voordat je juridische hulp inschakelt, wil je natuurlijk wel weten wat je kan verwachten. Door deze ervaringen te lezen, krijg je een indruk van de resultaten die ik heb behaald. Daarnaast lees je hoe werknemers mijn hulp ervaren hebben.

Wil je meer over mij weten? Lees dan de pagina: Randy Houwertjes.

Heb je zelf een ervaring die je wilt delen? Graag! Zo help je andere werknemers een goede keuze te maken. 

Meer dan 100 echte 5-sterren reviews

De reviews die hieronder staan, zijn van werknemers die ik echt heb bijgestaan. Ik ben een eenmanszaak en help daardoor alle werknemers zelf. Als het dossier is afgerond, vraag ik of de werknemer een review zou willen schrijven. Zij krijgen de link naar deze pagina met de vraag of ze de review hier willen plaatsen. Bij het plaatsen van de review wordt ook gevraagd naar de score die zij geven in de vorm van sterren. Uiteraard is de uitnodiging aan de werknemers voor het schrijven van een review volledig op basis van vrijwilligheid.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Average rating:  
 105 reviews
 by AWS
Professioneel en betrokken

Randy is deskundig, accuraat, betrokken en prettig in de omgang. Zijn professioneel handelen en de samenwerking heb ik als zeer positief ervaren.

 by Fred Snoek
Absoluut goed

Ja en dan komt daar de dag dat je na twee jaar ziek zijn het bedrijf na 27,5 jaar zal moeten gaan verlaten.Na wat onderzoek op het internet kwam ik de site van Randy tegen.

Zag er goed uit, allemaal goede reviews dus de beslissing maar genomen en contact gelegd met Randy.

Dit was op een zondag, tot mijn verbazing ging tien minuten later de telefoon en sprak ik met Randy vanuit zijn vakantie adres!Na wat uitleg van beiden over de gang van zaken, besloten om met Randy in zee te gaan.

Kan alleen maar zeggen dat ik daar absoluut geen spijt van heb gehad.

De communicatie verliep soepel en was duidelijk te volgen voor een leek zoals ik in deze materie.

Uiteindelijk een prima eind resultaat. Randy laat zich niet zomaar gewonnen geven en gaat voor een eerlijk en juist resultaat.Mocht je in een situatie komen waar je vaarwel moet zeggen tegen je werkgever door ziekte dan zit je bij Randy heel erg goed om alles netjes afgehandeld te krijgen.Randy, dank voor je inzet en medeleven.

 by Jeroen
gewoon Top!

Je moet er uit... dus op zoek naar hulp... ga ik mijn eigen rechtsbijstand inschakelen of toch ff Googlen...... gezien de reviews en dat mijn bedrijf financieel bijdraagt Randy gevraagd om hulp. En dat verliep erg vlot en behulpzaam. Randy is zeer betrokken en gaat echt op elke puntje in. En dat is erg fijn, want ik had al snel, is wel goed en door. Al met al zeer snel en zakelijke afspraken kunnen maken en daardoor een zeer goed gevoel aan overgehouden. Dus zou ik Randy aanraden, zeker!

 by Daniël Boom
Professionele ondersteuning

Ik ben op internet opzoek gegaan naar een advocaat die mij kon bijstaan met het opstellen van een VSO.

Al snel kwam ik uit bij Randy.

Het contact met Randy verliep uitzonderlijk soepel, zowel via telefoon, e-mail als WhatsApp. Hij is zeer duidelijk in zijn communicatie en stelde mij op de hoogte van wat ik kon verwachten gedurende dit proces.

Randy had snel een VSO opgesteld die gunstiger was dan het voorstel van mijn werkgever. Hoewel het traject iets langer duurde dan aanvankelijk verwacht, bleef Randy professioneel en vastberaden om mij bij te staan. Samen zijn we erin geslaagd om het geschil met mijn werkgever op te lossen.

Ik ben Randy bijzonder dankbaar voor zijn toewijding en ondersteuning, en ik kan hem zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die juridische bijstand nodig.

 by Cees Meijer
Goede Ervaring met "De Vaststellingsovereenkomst"

Ik ben na het horen van veel positieve ervaringen over de " Vastellingsovereenkomst" in contact gekomen met Randy.

Vanaf eerste moment was het contact prettig zowel telefonisch als live .

De vragen die hij stelde en de samenvatting die hij me gaf , gaf mij veel vertrouwen in zijn deskundigheid .

Hij is volharderd, Hij is precies, Hij leest alles zeer zorgvuldig , Hij is geduldig en belangrijk Hij luistert goed naar je verhaal.

Daarna heeft Randy de correspondentie verzorgd met de werkgever.

Ook hier kwam zijn vakmanschap naar boven.

Conclusie : een hele goede , prettige ervaring en een zeer goed gevoel dat de afspraken goed en netjes geformuleerd op papier staan.

Hij heeft me echt ontzorgd en kijk dan ook terug op een zeer prettige samenwerking en zou hem ook echt bij iedereen willen aanbevelen.

Bij deze Randy , Dank.

 by KR
Persoonlijke toegankelijke jurische hulp met oog voor de klant

Ik ben bij 'de Vaststellingsovereenkomst' terecht gekomen middels mond-op-mond reclame. Deze positieve ervaring alsook het snelle en prettige contact dat Randy (kosteloos) met mij opnam, heeft mij doen besluiten hem in de arm te nemen. Het contact vond plaats via telefoon en mail en was helpend, prettig, persoonlijk en realistisch. Ik hoefde nooit lang te wachten op reactie. Alle vragen konden gesteld worden, het plan werd op mijn behoeften afgestemd en de te nemen stappen in de onderhandeling durfde ik met een gerust hart uit handen te geven. De uitkomst van de onderhandeling was realistisch en naar tevredenheid. Dank voor het ontzorgen en de professionele hulp!

 by Paul T.
Juridische hulp met betrokkenheid en interesse

Juridische hulp met betrokkenheid en interesseIk kon het niet opbrengen om zelf alles na te lopen v.w.b. het aangeboden VSO vanuit mijn (ex)werkgever.

Hierop ben ik gaan zoeken op internet naar mogelijkheden omtrent hulp hiermee en kwam uiteindelijk uit bij Dhr. Mr. R. (Randy) Houwertjes. Ik heb beide websites (www.tweejaarziek.nl & www.de-vaststellingsovereenkomst.nl/ ) aandachtig bekeken en door een benadering met persoonlijke touch heb ik gekozen voor Randy.

Ik heb het contactformulier via de website ingevuld en zeer spoedig nam hij al contact op.

Het contact met Randy verloopt soepel, hij is eenduidig en duidelijk in woord en schrift alsook in het telefonisch contact. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Duidelijk in de mogelijkheden, en wat je kan en mag verwachten benoemt hij duidelijk.

Ik heb gevraagde info verzonden naar Randy, en hij is daar direct ingedoken en heeft alles aandachtig bekeken, gelezen en is ermee aan het werk gegaan.

Ik kan eenieder Dhr. Mr. Randy Houwertjes aanbevelen om het jou aangeboden VSO te laten beoordelen en te onderzoeken, en eventueel de communicatie met werkgever te laten overnemen zoals ik heb gedaan. Dit heeft mij gespaard van stressvolle situaties.

De uitkomst in mijn geval kan ik als bijzonder positief omschrijven, mede doordat Randy er meer uit heeft weten te halen dan aanvankelijk werd geboden in het VSO.Ik kan alleen maar zeggen,Randy, dank voor je, in mijn ogen, enorme inzet!

 by Sander Kivits
VSO ondersteuning tijdens vakantie

Voorafgaande aan mijn vakantie Randy gevraagd mij bij te staan in de onderhandelingen rondom mijn VSO. Ik ben met Randy in contact gekomen gezien een oud-collega erg over hem te spreken was en ook ik kan bevestigen dat ik dezelfde ervaringen heb. Gezien ik met vakantie was hebben we veelal in de avonduren contact gehad. De persoonlijke benadering en uitleg was heel fijn, ook als ik het even niet begreep dan nam Randy de tijd om het nogmaals uit te leggen. Al met al zou ik Randy zeker aanbevelen en je aan hem doorsturen.

 by Ivonne
Betrokken en duidelijk

Ik kwam bij Randy via internet omdat ik op zoek was voor hulp bij mijn vso. En een moeilijke periode af te sluiten bij mijn toen huidige werkgever. Randy heeft mij accuraat en goed geholpen. Hij is goed bereikbaar,reageert snel en legt de dingen in jip en janneke taal uit als je iets niet begrijpt. De hulp van Randy gaf mij rust. Omdat ik voelde dat het goed geregeld werd. Kortom ik ben enorm blij dat ik hem gevonden heb.

 by Bert Lek
Randy neemt het over van je

Na kort gezocht te hebben op internet ben ik bij Randy terecht gekomen.

Mail gestuurd en eigenlijk dezelfde dag al telefonisch contact gehad. Afspraak gemaakt en kon eigenlijk meteen al langs komen.

Situatie doorgenomen en Randy heeft alles geregeld dus geen zorgen en papierwerk voor mij.

Randy heeft er toch wat meer uitgekregen dan eigenlijk gezegd was

binnen een maand was alles geregeld zonder stress voor mij.

Randy is zeer goed bereikbaar zowel mail mobiel en app.

Ben dus zeer blij dat ik Randy gevonden hebt en beveel hem iedereen aan die een jurist nodig heeft.

 by Luus
Professioneel en aandacht voor jou u

Ik heb mijn keuze voor het behartigen van mijn zaken mbt mijn VSO bepaald op basis van de recensies van De Vasttellingsovereenkomst.nl. Deze komen ook overeen met mijn ervaring.

Ik ben zeer tevreden over zijn aanpak. Hij heeft oog voor jouw zaak en voor jou! Ik ervaar het als dat hij tijd voor jou maakt ( wetende dat je natuurlijk niet zijn enige client bent ).

Daarnaast ervaar ik Randy als kort en krachtig en toch met veel aandacht voor de persoon. Hij is realistisch en eerlijk in de te behalen doelen en eventuele risico’s.

Kortom mocht je helaas in de situatie terechtkomen, dan is het laten behartigen van jouw zaak door Randy, zeker een aanrader.

 by Dirma
Menselijkheid!

Op aanraden van een vriendin die in de juridische wereld thuis is mijn VSO door Randy laten beoordelen, want zij vond dat er een aantal dingen niet klopte.

Ik heb alle bescheiden naar hem verstuur en hij is er mee aan de slag gegaan, wat mij enorm heeft ontzorgd gezien mijn situatie van moeite met concentratie en doornemen van ambtelijke taal. Dat deed hij met de uiterste rust, en heeft menselijkheid in de verstandhouding gebracht tussen de werkgever en mijzelf. Ook toen de werkgever haast kreeg alles af te ronden wist Randy mij op mijn gemak te stellen dat dit nergens voor nodig was. Ook bij de randzaken was hij zeer punctueel en dacht overal aan!Ik ben blij met het verloop van de hele procedure en kan iedereen aanraden die hetzelfde mee maakt aan Randy advies te vragen.

 by Joke
Erg tevreden

Fijn contact. Ontzorgend en stress-verminderend. Betrouwbaar en geduldig.

Eerlijk, duidelijk en realistisch mbt het maximaal te behalen resultaat en de rol die hij hier in kan spelen.

Al met al ben ik erg tevreden over de hele gang van zaken en het concrete eindresultaat. Door Randy heb ik dit vervelende hoofdstuk in mijn leven toch nog positief af kunnen sluiten. En dat is fijn.

 by Jon
Top geregeld!

Ik ben heel blij met de inspanningen, het persoonlijk contact én het resultaat. Wat mij niet lukte, kreeg Randy in korte tijd wél voor elkaar. Al snel nadat ik zijn hulp had ingeroepen, kwam de werkgever met een voorstel. De concept-vaststellingsovereenkomst was al redelijk goed, maar is door Randy op verschillende punten toch nog verbeterd. Hij heeft er het maximale uitgehaald. En alles in overleg met mij. Zonder de tussenkomst van Randy was het ongetwijfeld een moeizaam traject geworden met waarschijnlijk een mindere uitkomst. En een paar weken na het zetten van de handtekeningen kwam er nog een telefoontje: hoe is het nu met je? Dat doet goed!

 by Yaniek
Positieve terugblik

Nadat ik het slechte nieuws van mijn werkgever had ontvangen, heb ik direct contact opgenomen met Randy. Randy wist mij gerust te stellen en ging er dan ook gelijk mee aan de slag. Hij nam rustig de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Randy wist dan ook het uiterste eruit te halen bij mijn werkgever. Zelfs nadat alles was afgerond en de vaststellingsovereenkomst was getekend, kon ik nog met vragen terecht. Ondanks de vervelende periode, kijk ik heel positief terug op de samenwerking met Randy.

 by Faried
Zeer betrokken en goede ondersteuning

I.v.m. 2 jarige ziekte is mij een vaststellingsovereenkomst aangeboden door de werkgever. Deze heb ik laten controleren door 2 partijen waaronder Randy. Randy had veel meer punten aangewezen waar verbetering in zat en oprechte betrokkenheid wat betreft de vaststellingsovereenkomst. Helaas is de afsluiting tussen mij en mijn voormalige werkgever niet helemaal soepel verlopen en heeft deze zelfs onnodig enkele maanden gespeeld. Ongeacht de lange afwikkeling heeft Randy mij echt super geholpen met professioneel advies. Randy kan ik met volle trots aan een ieder aanraden!

 by Bart
Alles prima geregeld

Dankzij de professionele hulp en expertise van Randy is de afhandeling van mijn VSO uitstekend geregeld.

Op punten waar ik dacht, het is wel goed zo, wist Randy er toch weer voordelen uit te halen.

Zeer geduldig, duidelijk en rustig heeft hij alles in prima overleg afgehandeld.Randy, nogmaals bedankt!

 by Ger Kok
Stoutste dromen overtroffen

Nadat ik het tegenvallende ontslagaanbod van mijn werkgever had ontvangen toch maar even het internet op en belandde vervolgens bij Randy. Die eerste stap was toch gratis, maar veel vertrouwen in een beter aanbod had ik eigenlijk niet. Randy pakte de zaak direct zeer serieus op en zag wel degelijk meer mogelijkheden. Hij ging met de tegenpartij in de slag en slaagde erin om binnen de kortste keren een uitstekende verstandhouding met de advocaat van de werkgever tot stand te brengen. Na verloop van tijd had ik zelfs het gevoel dat er twee raadsmannen aan mijn zijde stonden. Veel overleg volgde desondanks, maar resulteerde wel in het vinden van meer juridische mogelijkheden en uiteindelijk in een transitievergoeding, die vier maal (!) hoger was dan het oorspronkelijke aanbod. Nadat de laatste haken en ogen waren weggewerkt kwam uiteindelijk alles "gewoon" rond. De rol van Randy was bij dit alles indrukwekkend: zorgvuldig en daarbij de ontwikkelingen steeds weer nauwgezet terugkoppelen, creatief c.q. vindingrijk, vasthoudend, goed bereikbaar en ook nog eens zeer plezierig in de omgang. Kortom het was een geweldige ervaring om met Randy te mogen omgaan en het leverde me uiteindelijk ook nog een smak geld op.

 by Liesbeth
Topper

Ik ben Uitstekend geholpen door Randy.

Als ik hem niet had ingeschakeld was ik met een fooitje de laan uitgestuurd.

Randy heeft er alles uitgehaald wat in zat en de ook de einddatum is met 2 maanden verlengd.

Dankjewel Randy voor alles wat voor me gedaan hebt.

 by Roberto van Rooijen
Top geregeld

Zeker een aanrader want volgens de VSO had ik 4 maanden zonder inkomen gezeten terwijl mijn (ex) werkgever mij niet meer hoefde te betalen maar ik wel moest wachten tot 1 oktober.

Randy heeft dit via mijn werkgever geregeld dat ik per direct ontslag kreeg en niet 4 maanden later. Nu kreeg ik dus een uitkering.

Gelukkig heeft deze uitkering maar 3 weken geduurd want ik heb sinds vandaag een nieuwe baan.

 by Martijn koelewijn
Randy weet van de hoed en de rand

Randy is voor ons een succesvolle hulp geweest nadat ik een vaststellingsovereenkomst kreeg aangeboden door mijn ex werkgever. Randy besprak punten die niet in de vso stonden en waar wij zelf al helemaal niet aan hadden gedacht. Zijn professionele benadering richting werkgever en cliënt is subliem. Hij haalt er in overleg zoveel mogelijk uit zodat je als cliënt voldoening hebt. Alles gaat eerst in overleg met cliënt en dan pas met de werkgever.

Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen als dat nodig is.Randy nogmaals bedankt.

 by Angelique Budding

Randy heeft mij gedurende 2 maanden geholpen met de beoordeling van mijn VSO en ook de afhandeling ervan.Ik heb al die tijd vertrouwen in het geheel gehad, omdat hij zo zorgvuldig en transparant te werk gaat. Het was vanaf het begin af aan duidelijk dat hij ervaring heeft en weet waar hij het over heeft.

Hij is de rust zelve en denkt in mogelijkheden waarbij hij vertrouwen uitstraalt dat het allemaal goed komt.

De communicatie was bijzonder prettig, hij legt alles duidelijk uit in normale taal, hij is altijd goed bereikbaar via telefoon of via de mail, hij hield mij gedurende het hele proces goed op de hoogte bij elke stap die hij nam t.a.v. de werkgever.

Verder was hij realistisch in wat haalbaar was en niet, maar bij twijfel ging hij er wel voor.

Ook wist hij de kosten volledig vergoed te krijgen bij de werkgever.

Kortom het is fijn communiceren en samenwerken met Randy, mede ook omdat hij bovenal menselijke en oprecht is.Voor mij was het heel prettig en heeft dit proces mij weinig extra stress opgeleverd.Nogmaals ontzettend bedankt voor je goede hulp.

 by Leo
Goede hulp, op en top professioneel

Randy heeft me van begin tot eind ontzettend goed geholpen. Kon snel schakelen wanneer dat voor mij belangrijk was. Wanneer het door fouten en getreuzel van mijn werkgever langer duurde bleeft hij geduldig en volhardend. Ook altijd scherp en oog voor detail. Ik was volledig ontzorgd.Er zijn heel wat opties wat betreft afhandeling van een VSO maar Randy's persoonlijke benadering lijkt mij voor ieder het beste. Het heeft mij ook niets gekost. Die rekening komt echt bij de werkgever.

 by Martien van der Linden
review VSO

Randy heeft mij geweldig goed geholpen met de beoordeling van mijn VSO. Hij heeft onder andere mijn einddatum met 1 maand weten te verlengen en hij heeft de vergoeding van het budget voor de juridische kosten kunnen verhogen. Randy super bedankt hiervoor en ik waardeer het dat jij bereikbaar blijft voor alle nazorg.

 by Dian

Randy heeft mij ontzettend goed geholpen! Fijne, snelle communicatie en verstand van zaken. Mocht ik ooit weer eens iemand nodig hebben die verstand heeft van arbeidsrecht (ik hoop het niet), dan ga ik zeker opnieuw naar Randy toe! Aan te raden dus! Nogmaals dankjewel Randy, voor al je goede hulp!

 by Dorothy
Geweldig geholpen

Randy heeft mij geholpen door mijn VSO te beoordelen. Hieruit bleek dat er toch bepaalde dingen niet instonden waar ik recht op had. Randy heeft al het mogelijke eruit kunnen halen, zelfs de juridische kosten worden betaald door mijn ex werkgever! Communicatie is super, snelle reactie, goed bereikbaar en hij houdt je overal van op de hoogte. Ik kan Randy iedereen aanraden!! Nogmaals bedankt! Zonder jou zat ik nog steeds in zak en as!

 by Peter
MSc

Doordat ik vanuit mijn werkgever een vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte gepresenteerd heb gekregen, zijn we bij Randy terecht gekomen.Ik ben tijdens dit hele proces volledig ondersteund. Randy heeft alle correspondentie met mijn werkgever. De communicatie is prettig en duidelijk. We werden middels mail en telefoon op de hoogte gehouden van de de zaak. overgenomen. Wat ik als zeer prettig ervaren heb, want na 2 jaar ziekte heb ik totaal andere dingen aan mijn hoofd en juridische zaken is voor mij ver van mijn bed show.Kosten voor zijn ondersteuning is volledig door mijn werkgever betaald. Superblij dat we hem hebben benaderd hiervoor, want nu krijgen we meer transitievergoeding dan in eerste instantie.Randy, We zijn erg tevreden en dankbaar voor al je hulp!

Voor andere lezers, Een echte aanrader!

 by rene

vlak voor de kerst te horen gekregen dat ik per 1mei op straat sta.

na enig speurwerk op internet ,kwam ik bij Randy terecht. Hij heeft mij super geholpen. Door hem heb ik nu de voorledige transitievergoeding gekregen. super bedankt.

 by JvdG
Super bedankt

Doordat ik vanuit mijn werkgever een vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte gepresenteerd heb gekregen, zijn we gaan zoeken naar iemand die mij daarin zou kunnen ondersteunen. In ons zoektocht zijn wij terecht gekomen bij dhr Houwertjes.

Ik ben tijdens dit hele proces volledig ontzorgd. Dhr Houwertjes, Randy, heeft alle correspondentie met werkgever overgenomen. Wat ik als zeer prettig ervaren heb, want na 2 jaar ziekte heb ik totaal andere dingen aan mijn hoofd.Randy heeft geen stap gezet alvorens dit met ons besproken te hebben. Communicatie verliep heel soepel. Was heel goed bereikbaar gedurende het hele proces, ook 's avonds en in de weekenden. Altijd een snelle reactie en goede uitleg.

Kosten voor zijn ondersteuning is volledig door de werkgever betaald. Superblij dat we hem hebben benaderd hiervoor, want nu krijgen we meer transitievergoeding dan in eerste instantie.

Gelukkig zijn we niet meteen akkoord gegaan met het aanbod van de werkgever.Wij zijn heel erg tevreden en heel erg dankbaar voor al je hulp!Zeker een aanrader....

 by Ellis
Super geholpen! Enorm tevreden!

Ik werkte voor een gemeente en daar kwam helaas maar na vele beloftes die niet of half werkten nagekomen de tijd dat er met een vaststellingsovereenkomst afscheid zou worden genomen van elkaar. Verwachtende dat dit netjes zou worden gedaan had ik geen hulp of ondersteuning gezocht in eerste instantie. Helaas bleek de realiteit toch heel anders en en heb ik contact opgenomen met Randy. Randy heeft mij succesvol bijgestaan bij de onderhandeling en de afhandeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Ook toen dit er niet heel rooskleurig voor stond heeft Randy zich hard gemaakt voor verandering. FANTASTISCH! Zonder Randy was de uitkomst heel anders geweest! Zeer positieve ervaring en ik heb hem al aangeraden bij anderen. Randy, enorm bedankt voor je tomeloze inzet en het succesvol maken van de onderhandelingen. Onwijs bedankt!

 by Jurrie
Ontzorging

Mijn contact met Randy was te allen tijde sympathiek, snel en volledig. Hij levert een stukje begeleiding die ik als zeer prettig heb ervaren. Juist bij een onderhandeling over een vaststellingsovereenkomst wil je het gevoel hebben dat er geen juridische aspecten over het hoofd worden gezien: daar twijfelde ik na het inschakelen van Randy geen moment meer aan.

 by A S J
Waardevolle check

Randy heeft mij geholpen door mijn VSO te beoordelen. Hij heeft dit snel opgepakt en mij voorzien van zeer nuttige feedback, zowel via de mail als telefonisch.

Heel fijn dat een expert je in deze situatie kan begeleiden. Absolute aanrader!

 by Richard de Kruiff
Prima bijstand

Goed bijgestaan door Randy . Ook de bereikbaarheid en snelle reacties waren buitengewoon.

 by Marco

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik van Randy heb gehad, de communicatie is helder en je wordt middels mail en telefoon ook prima op de hoogte gehouden van de de zaak. Met het behaalde resultaat was ik dan ook zeer tevreden

 by Jeffrey
Vso

Ik ben door Randy perfect geholpen. Snelle en duidelijke reacties zowel in het weekend als in de avond.En zeer tevreden met de uitkomst van de vso.Ik zou Randy zeken aanbevelen!

 by Elly
VSO

Ik heb Randy gevonden via google en vanwege de goede reviews contact gezocht. Hij heeft mij fantastisch geholpen bij het afhandelen van de VSO en was een perfecte tussenpersoon tussen mij en mijn werkgever.

Bedankt!

 by Melina
VSO

Ik vond dat de rechtsbijstand niet (voldoende) kon ondersteunen of makkelijk te bereikbaar was bij de vragen die ik had. Na onderzoek op het internet ben ik afgegaan op de positieve reviews van Randy. Tevens heb ik hierbij ook gekeken naar de actualiteit.En absoluut alles wat op deze pagina aan reviews beschreven staat klopt. Randy denkt mee, out-of-the-box en geeft ook feedback waar nodig. Ik heb absoluut geen spijt dat ik Randy heb bericht en dat hij mij heeft ondersteund tijdens dit proces.Ik zou iedereen Randy aanraden die in eenzelfde situatie terecht komt met een dergelijke hulpvraag.Bedankt!Groetjes,

Melina

 by Stanley
Perfecte keuze!

Na 16 jaar op Schiphol te hebben gewerkt, kwam de man met de bezem en helaas verviel daardoor mijn functie. In het begin toch wat onzekerheid en lichte paniek omdat ik (gelukkig) totaal geen ervaring had met hoe het allemaal in zijn werk ging.Na kort gezocht te hebben op het internet, kwam ik al snel op Randy zijn website terecht. Ik heb uiteraard de recensies gelezen en was al snel om! Na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik een paar uur later al een belletje van Randy om het een en ander te bespreken.Randy is erg goed bereikbaar voor vragen (zelfs in de avonduren), legt alles goed uit, is reëel en geduldig. Door Randy zijn uitleg en expertise, weet ik zeker dat mijn overeenkomst waterdicht is en ga ik tevreden de deur uit bij Schiphol.Al met al ben ik erg blij dat ik Randy bij de arm heb genomen!Super bedankt Randy en dat je maar veel klanten mag helpen!Groet,Stanley

 by Niels
Prima

Na 29 jaar dienstverband hield het voor mij en mijn werkgever op qua samenwerking Online heb ik Randy gevonden, en hij blijkt ook nog eens bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben waar ik werk en blijkt ook nog eens mijn wederhelft te kennen. Small world.Na het indienen online dezelfde avond nog reactie en na een wat mailtjes en telefoontjes over en weer het goed kunnen afsluiten met mijn werkgever. Randy is eerlijk, handelt snel en kwam met punten die ik zelf niet bedacht zou hebben. Daarnaast is hij makkelijk en laagdrempelig bereikbaar.Ik zou iedereen die in een zelfde positie terecht zou komen als mij Randy van harte aanbevelen.

 by Gwenda van Veen

Randy heb ik gevonden via wat zoekwerk. Na een telefonisch advies gesprek besloten om met hem in zee te gaan. Zijn advies is kundig, duidelijk en helder. Door een goede samenwerking zijn we in een korte tijd tot een mooi resultaat gekomen! Nogmaals dank en van harte aanbevolen!Gwenda

 by Erik
Perfect!

Randy gevonden via een korte speurtocht op het internet. Mede door de reviews contact gezocht.

De VSO die aangeboden werd doorgenomen.

In goed overleg is er een voor mij acceptabele vso tot stand gekomen.

De kosten kwamen voor de werkgever wat zeker ook een plus is.

Randy is duidelijk open en fijn om mee te praten.

Ik hoop je niet meer nodig te hebben..maar beveel je absoluut aan.

Het was een fijne samenwerking!

 by M. Scholten
Hulp bij VSO

Randy heeft mij geholpen bij het controleren van de aangeboden VSO van mijn werkgever. Het was voor mij de eerste keer dat ik gebruik heb moeten maken van een jurist, maar deze ervaring is goed bevallen. Randy communiceert op een prettige en snelle manier, is goed bereikbaar per telefoon en email. De juridische kosten zijn door mijn werkgever betaald.

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en ik kan dan ook van harte Randy aanbevelen als jurist.

 by Dian Weijers
Super geholpen.

Ik kreeg na 2 jaar ziekte een vso aangeboden met onredelijke clausules.Randy heeft de onderhandelingen overgenomen waardoor ik een hele andere vso kreeg aangeboden. Ook heeft Randy geregeld dat de werkgever de kosten betaald.

Randy super bedankt .

 by Nick de Grijs
Menselijke Vakman

Ondanks de lange onderhandeling hebben we mede door het engelengeduld van Randy een prima resultaat kunnen behalen.

Groot vakman te noemen inzake VSO en een zeer menselijke inlevingsvermogen en betrokkenheid naar zijn cliënt.

Een hele dikke duim.

M.vr.groet

Nick

 by Marijn van Loon
Goed en duidelijk

Ik heb deze jurist via een vriend gekregen . Ik kwam ermee in contact en randy heeft me heel goed geholpen . Ik heb uiteindelijk er meer uit kunnen halen en hoefde ook de kosten niet te betalen . Randy heeft alles keurig geregeld . Goed overlegd en gedaan wat er verwacht werd . Ik ben blij .

 by Martijn
Vaststellingsovk

Bij deze meneer bent u aan het juiste adres, u bent geen ‘nummertje’, zoals bij vele andere aanbieders! Deze man doet echt zijn best voor u, echt een aanrader!!!

 by Jacob
Prima Jurist

Op basis van de reviews ben ik bij deze jurist terecht gekomen. Goede keuze gemaakt, goed bereikbaar, reageert snel, goede adviezen met veel kennis van zaken. Dank voor je hulp en de snelle afhandeling Randy!

 by Esra
Super!

Randy heeft mij heel fijn geholpen in een lastige periode waarbij ik goed hulp kon gebruiken. Randy is heel aardig was goed bereikbaar, punctueel en eerlijk. Heeft mij ook veel advies gegeven tijdens het gehele proces.Ook was Randy buiten kantoor uren te bereiken wat heel goed uitkwam. Hij heeft me veel stress uit handen genomen en daar ben ik hem erg dankbaar voor!

 by Piet
Advies

Kreeg via werkgever de mogelijkheid om een VSO aan te gaan. Aangezien ik op dit gebied geen ervaring en kennis heb. Randy gevraagd voor advies. Na diverse gesprekken en analyse van de VSO, bleek dat dit in de toekomst, geen goede oplossing is in mijn situatie. Randy waarschuwde me, voor de eventuele negatieve consequenties. Ben dankbaar voor de vriendelijke en duidelijke adviezen, heb er veel van geleerd. Top adviseur.

 by AM
Professioneel, eerlijk, empathisch en doelgericht

Nadat mijn werkgever met een voorstel kwam middels een VSO, ben ik in gesprek gegaan met Randy. Het eerste contact met hem was direct fijn, hij gaf me direct het gevoel dat ik mijn verhaal bij hem kwijt kon. Omdat ik zelf een zware burn-out heb gekregen bij mijn aanstaande ex-werkgever was het erg prettig dat Randy het contact met de werkgever en alle bijbehorende onderhandelingen van mij over nam, dit was naast mijn zware burn-out namelijk een hele grote stressfactor, het contact met de werkgever. Nadat Randy het contact overnam zorgde dit vrijwel meteen voor meer rust bij mij. Randy zou ik omschrijven als een professionele jurist, die ondanks zijn leeftijd heel veel ervaring heeft en precies weet hoe hij de zaken van a tot z moet aanpakken, zijn visie met bijbehorende aanpak is geweldig. Hij is eerlijk, transparant in de communicatie en verliest de belangen van zijn cliënt niet uit het oog en nog belangrijker hij houdt rekening met de huidige gezondheidssituatie van zijn cliënt waarbij hij je zo realistisch mogelijk naar de toekomst wil laten kijken. Randy bijt zich echt vast in de casus en koppelt alles terug naar je, waarbij hij voor het maximale resultaat gaat, die extra inzet zorgt dan ook voor een beter eindresultaat. Zijn bereikbaarheid is top en hij reageert snel wanneer je tussendoor vragen hebt. Ik raad Randy Houwertjes als jurist, maar zeker ook als mens aan. dit omdat hij geweldig werk levert!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wil jij ook een goed resultaat?

Wil jij ook een goed resultaat voor jouw vaststellingsovereenkomst en daarbij hulp van mij? Vraag dan nu de gratis check aan. Binnen 24 uur hebben wij contact.