Reviews van werknemers

Even de reviews checken om de ervaringen van anderen te lezen gebeurt steeds vaker. Net als bij het boeken van een vakantie, wil jij graag weten wie je inschakelt om je te helpen bij je ontslag. Dit snappen wij. Op deze pagina lees je een aantal ervaringen van echte werknemers die ik, Randy Houwertjes, heb bijgestaan. Heb je zelf een ervaring die je wilt delen? Laat deze dan gerust achter op deze pagina.

Reviews

Verstuur jouw review
1
2
3
4
5
Voeg toe
     
Annuleer

Schrijf een review

De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Gemiddelde waardering:  
 15 reviews
by PE on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Helder, precies en behulpzaam

Randy was één van de juristen die in het weekend werkt en zo kwam ik bij hem terecht. Hij belde snel terug en dit directe contact vind ik een voordeel t.o.v. andere bedrijven die ondersteuning aanbieden.Na een langlopend conflict liepen onderhandelingen met mijn (grote) werkgever spaak. De opgestelde VSO was erg slordig, niet WW-proof en eerder toegezegde bedragen waren gehalveerd.

Zodra ik besloten had me door Randy te laten bijstaan, was mijn stress weg: Het proces lag nu in professionele handen. Dat bleek ook zo te zijn, want de onderhandelingen verliepen verder soepel en de uitkomst was ruimer dan gehoopt.Mochten mensen in zo’n zelfde situatie zitten, dan zal ik ze zeker naar hem doorverwijzen. Randy neemt de tijd, hij werkt netjes en precies. Heel erg fijn!

by Ronald on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Topper!!

Ik kan niet anders zeggen dat Randy 5 sterren verdiend. Wat een kennis heeft hij in huis als het gaat om VSO. Wat was het allemaal zeer snel in kan en kruiken met een aanzienlijk beter voorstel. Deze man is echt een aanradar voor een ieder die met een VSO te maken heeft/ krijgt. Nogmaals wil ik Randy bedanken voor het goede werk wat hij heeft verricht in korte tijd. Ook de communicatie tussen ons was echt top!!

by DV on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Bedankt!

Randy heeft mij onlangs perfect geholpen toen ik een voorstel kreeg van mijn (inmiddels voormalige) werkgever. Hij is superscherp op alle details en duidelijk ervaren met de materie. Fijn ook dat hij buiten kantoortijden bereikbaar is. Uiteindelijk een hele mooie deal gekregen, beter dan ik vooraf had verwacht. Bedankt Randy!

by Bert Teijken on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Prima dienstverlening!

Onlangs heb ik gebruik gemaakt van de kennis en expertise van Randy en daar ben ik meer dan zeer tevreden over!

Randy doet wat hij belooft. Na een grondige check van de VSO communiceert hij helder wat de mankementen zijn, waar kansen en mogelijkheden liggen en stemt hij met zijn cliënt af hoe de procedure verder op te pakken. Randy communiceert helder en neemt de tijd voor je en komt gemaakte afspraken altijd na!

Ik zal je aanbevelen bij mensen in mijn netwerk die in ooit eens te maken krijgen met een vaststellingsovereenkomst!

by Jeroen on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Prettige dienstverlening

Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Randy Houwertjes, jouw specialist

Randy Houwertjes

Ik ben Randy Houwertjes, arbeidsrechtspecialist en jarenlange ervaring met vaststellingsovereenkomsten. Ik controleer je vaststellingsovereenkomst geheel gratis. Meld je vaststellingsovereenkomst direct aan via onderstaand formulier.