Reviews van werknemers

Even de reviews checken om de ervaringen van anderen te lezen gebeurt steeds vaker. Net als bij het boeken van een vakantie, wil jij graag weten wie je inschakelt om je te helpen bij je ontslag. Dit snappen wij. Op deze pagina lees je een aantal ervaringen van echte werknemers die ik, Randy Houwertjes, heb bijgestaan. Heb je zelf een ervaring die je wilt delen? Laat deze dan gerust achter op deze pagina.

Reviews

Verstuur jouw review
1
2
3
4
5
Voeg toe
     
Annuleer

Schrijf een review

De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Gemiddelde waardering:  
 11 reviews
by Jeroen on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Prettige dienstverlening

Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden.

by Maaike on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Zeer tevreden

Ik heb na bijna een jaar ziekte de stap genomen om er met een vaststellingsovereenkomst uit te gaan bij mijn werk, waar ik bijna 12,5 jaar werkzaam ben geweest. Na kort googlen kwam ik op de site van Randy terecht en heb ik contact opgenomen. Vanaf ons eerste contact had ik er direct een goed gevoel over. Randy heeft erg veel kennis en een persoonlijke benadering. Wat voor mij enorme pluspunten waren was dat hij zowel 's avonds als ik het weekend bereikbaar was! Ik heb alles uit handen kunnen geven, hij deed de onderhandelingen met mijn werkgever dat was erg fijn. En niet zonder resultaat, hij heeft er veel meer uit gehaald dan zij in eerste instantie aanboden. Ik kijk terug op een zeer geslaagde samenwerking met Randy en weet zeker dat deze stap mijn herstel zal helpen om sneller beter te worden!

by Thom (Reeuwijk) on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Top geholpen

Uitstekend geholpen bij het opstellen/regelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Ten eerste was de snelle reactie erg behulpzaam, moest op korte termijn vaststellingsovereenkomst overeenkomen en daarbij was het erg handig dat Randy gelijk s'avonds even belde om het een en ander te bespreken. Daarnaast was hij ook altijd bereikbaar of belde hij op korte termijn terug. Ook contact over whatsapp was fijn om snel even te schakelen. Het allerbelangrijkste was natuurlijk de aanpassingen die op de vaststellingsovereenkomst aangepast moesten worden die Randy doorgevoerd heeft. Hierdoor was het eindresultaat een stuk beter. Je voelt je uiteindelijk een stuk zekerder over de vaststellingsovereenkomst en je weet dat het goed is en dat is heel wat waard.

by Paulien (Nootdorp) on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Prettig contact met goed resultaat

Na 45 jaar werken krijg je dan een VSO aangeboden.
Dan moet je op zoek naar een jurist.
Na een aantal juristen telefonisch te hebben benaderd viel mijn keus op Randy Houwertjes.
Randy gaf mij in dat eerste gesprek al zo veel informatie dat ik er direct een goed gevoel over had.
Ik heb alles aan Randy overgedragen, ook het onderhandelen met mijn werkgever.
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Randy mij heeft geïnformeerd en geadviseerd vanaf het begin tot het eind van mijn VSO onderhandeling.

Inhoudelijk is Randy erg sterk, realistisch en absoluut grondig te werk gegaan, wat tot een goed eindresultaat heeft geleid.

Het contact heb ik als zeer prettig ervaren, een heel fijne manier van communiceren.
Randy houdt je goed op de hoogte, zelfs in de avond of in het weekend. (wordt door Randy gevraagd of je daar zelf geen bezwaar tegen hebt).
Ook ik kan en zal Randy Houwertjes van de DeVastellingovereenkomst.nl zeker aanbevelen!

by Natasja (Nieuwegein) on De-Vaststellingsovereenkomst.nl
Zeer kundig en betrokken

Met grote tevredenheid kijk ik terug op de behandeling van mijn VSO door Randy Houwertjes. Hij is een zéér kundige en betrokken jurist met oog voor detail. Niet alleen heeft hij veel kennis in huis maar ook heeft hij snel een goed gevoel van wat er speelt en heeft als doel voor jou het beste uit de VSO te halen zonder aan jouw gevoel en wensen voorbij te gaan. De intake en beoordeling van de VSO vinden snel plaats. Randy neemt alle tijd om vragen te beantwoorden, zaken uit te leggen en te bespreken. Daarnaast denkt hij graag met je mee, geeft bruikbare tips en goede adviezen. De tarieven zijn vast en duidelijk vermeld waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zijn bereikbaarheid is erg goed, zelfs buiten kantooruren staat hij voor je klaar wat heel fijn is als je zelf nog gebonden bent aan werktijden of als er in de avonden/weekenden vragen ontstaan. Randy heeft een persoonlijke aanpak, is heel toegankelijk en de communicatie is open, helder, professioneel en vriendelijk. Binnen no-time kon ik Randy volledig vertrouwen met mijn dossier en heb ik hierdoor het gevoel van stress en zorgen kunnen loslaten. Ook het contact met de werkgever heb ik aan hem overgelaten wat een goede beslissing bleek te zijn. Omdat je dichter bij jouw werkgever staat kan het vrij lastig zijn of vervelend aanvoelen om te communiceren met de werkgever omtrent de VSO of daarin te onderhandelen. Binnen een korte periode heb ik met een goed gevoel de door Randy verbeterde overeenkomst bij de werkgever kunnen ondertekenen. Ook de nazorg is prettig en bevestigd nog eens dat je niet maar een nummer bent zoals dit vaak bij grote organisaties wel het geval is. Ik kan DeVaststellingsovereenkomst.nl van harte aanbevelen!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

 

Randy Houwertjes, jouw specialist

Randy Houwertjes

Randy Houwertjes is arbeidsrechtspecialist en heeft jarenlange ervaring met vaststellingsovereenkomsten. Hij doet gratis check. Vragen? Bel direct 06-15536231 of stuur een WhatsApp bericht! Je kunt jouw vaststellingsovereenkomst ook direct aanmelden via onderstaand formulier.